Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Peugeot expert / traveller 2.0 hdi 120pk

Stage 1 Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 140pk +16.7%
Koppel 280nm 350nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 1997 CC
Type ecu Delphi DCM3.5 & Delphi DCM6.2A & Siemens/Continental 803A
Compressieverhouding 17,5 : 1
Boring X slag 85,0 X 88,0 mm
Motornummer DW10

Peugeot tuning

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Peugeot Expert / Traveller vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Peugeot Expert / Traveller kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw Peugeot Expert / Traveller gaat u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door chip tuning Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 120pk. Je auto zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Comfortabeler rijden​​
 • Harder geluid uit uw auto
 • Meer koppel uit uw auto

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 120pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 120pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 120pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 120pk.

De chiptuning Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 120pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 120pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 120pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Je Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 120pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 120pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze chiptuning is veilig

 • Gebruik van beste tuning software
 • Specialistische kennis
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 120pk
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 120pk wordt!
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 120pk kan worden!

Verschillende vormen Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 120pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 120pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest populaire manier voor het Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 120pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 120pk.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 120pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 120pk met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 120pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 120pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 120pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 120pk haalt.

Voor wie alles uit hun Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 120pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Specialistische ECU software kennis

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 120pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 120pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Peugeot auto, zonder dat hierbij veranderingen Peugeot baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Peugeot al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.