Peugeot Expert / Traveller 1.6 HDi 16V 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Peugeot expert / traveller 1.6 hdi 16v 90pk

Stage 1 Peugeot Expert / Traveller 1.6 HDi 16V 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 115pk +27.8%
Koppel 215nm 260nm +20.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Peugeot Expert / Traveller 1.6 HDi 16V 90pk chiptunen?

De ecu software van uw Peugeot Expert / Traveller 1.6 HDi 16V 90pk is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Peugeot Expert / Traveller 1.6 HDi 16V 90pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Peugeot Expert / Traveller 1.6 HDi 16V 90pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Peugeot Expert / Traveller chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Peugeot Expert / Traveller veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat hij vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw Peugeot Expert / Traveller 1.6 HDi 16V 90pk:​​

 • Geluid klinkt sportiever
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sportiever karakter uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage one chippen Peugeot Expert / Traveller 1.6 HDi 16V 90pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Peugeot Expert / Traveller 1.6 HDi 16V 90pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Peugeot Expert / Traveller 1.6 HDi 16V 90pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Peugeot Expert / Traveller 1.6 HDi 16V 90pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Peugeot Expert / Traveller 1.6 HDi 16V 90pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Peugeot Expert / Traveller 1.6 HDi 16V 90pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Peugeot Expert / Traveller 1.6 HDi 16V 90pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je Peugeot Expert / Traveller 1.6 HDi 16V 90pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze chiptuning is veilig

 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Goede accu voeding gedurende het tunen
 • Gebruik van beste chiptuning files
 • Specialistische kennis
 • Een back-up van de oude staat

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Peugeot Expert / Traveller 1.6 HDi 16V 90pk kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 Peugeot Expert / Traveller 1.6 HDi 16V 90pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Peugeot Expert / Traveller 1.6 HDi 16V 90pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Peugeot Expert / Traveller 1.6 HDi 16V 90pk.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Peugeot Expert / Traveller 1.6 HDi 16V 90pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Peugeot Expert / Traveller 1.6 HDi 16V 90pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Peugeot Expert / Traveller 1.6 HDi 16V 90pk

Met deze term weet je al alles. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Peugeot Expert / Traveller 1.6 HDi 16V 90pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Peugeot Expert / Traveller 1.6 HDi 16V 90pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Peugeot Expert / Traveller 1.6 HDi 16V 90pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Peugeot Expert / Traveller 1.6 HDi 16V 90pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Peugeot Expert / Traveller 1.6 HDi 16V 90pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Peugeot Expert / Traveller 1.6 HDi 16V 90pk chiptuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Peugeot Expert / Traveller 1.6 HDi 16V 90pk ook verschillende andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Rolls Royce ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Peugeot , zonder dat hierbij veranderingen Peugeot baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Peugeot auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Peugeot dus even kwijt.