Peugeot Expert / Traveller 1.5 BlueHDi 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Peugeot expert / traveller 1.5 bluehdi 120pk

Stage 1 Peugeot Expert / Traveller 1.5 BlueHDi 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 160pk +33.3%
Koppel 300nm 350nm +16.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Ontdek wat chiptuning voor uw Peugeot Expert / Traveller 1.5 BlueHDi 120pk kan doen:

De ecu software van uw Peugeot Expert / Traveller 1.5 BlueHDi 120pk is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Peugeot auto chiptuning.

In een paar uur kan je Peugeot Expert / Traveller door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw Peugeot Expert / Traveller 1.5 BlueHDi 120pk zult u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door tuning Peugeot Expert / Traveller 1.5 BlueHDi 120pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk vlugger, omdat je Peugeot Expert / Traveller meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Peugeot Expert / Traveller 1.5 BlueHDi 120pk
 • Geluid klinkt beter
 • Meer performance uit uw Peugeot
 • Meer plezier uit uw auto​

Hoe gaat dat precies, chiptuningPeugeot Expert / Traveller 1.5 BlueHDi 120pk?​

Voor stage 1 tuning Peugeot Expert / Traveller 1.5 BlueHDi 120pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Peugeot Expert / Traveller 1.5 BlueHDi 120pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Peugeot Expert / Traveller 1.5 BlueHDi 120pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Peugeot Expert / Traveller 1.5 BlueHDi 120pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Peugeot Expert / Traveller 1.5 BlueHDi 120pk werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Peugeot Expert / Traveller 1.5 BlueHDi 120pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Peugeot Expert / Traveller 1.5 BlueHDi 120pk nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Na het Peugeot Expert / Traveller 1.5 BlueHDi 120pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Peugeot Expert / Traveller 1.5 BlueHDi 120pk.

Veilige chip tuning

 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding gedurende het tunen
 • Een back-up van de oude staat
 • Goede Peugeot Expert / Travellerchiptuning files in gebruik

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Peugeot Expert / Traveller 1.5 BlueHDi 120pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest populaire manier voor het Peugeot Expert / Traveller 1.5 BlueHDi 120pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Peugeot Expert / Traveller 1.5 BlueHDi 120pk.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Peugeot Expert / Traveller 1.5 BlueHDi 120pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Peugeot Expert / Traveller 1.5 BlueHDi 120pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Chiptuning Peugeot Expert / Traveller 1.5 BlueHDi 120pk Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Peugeot Expert / Traveller 1.5 BlueHDi 120pk plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Peugeot Expert / Traveller 1.5 BlueHDi 120pk. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Peugeot Expert / Traveller 1.5 BlueHDi 120pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Peugeot Expert / Traveller 1.5 BlueHDi 120pk.

Specialistische Peugeot Expert / Traveller 1.5 BlueHDi 120pk ECU software notie

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Peugeot Expert / Traveller 1.5 BlueHDi 120pk.

Zo doen wij naast Peugeot Expert / Traveller 1.5 BlueHDi 120pk chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor Peugeot Expert / Traveller 1.5 BlueHDi 120pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Peugeot en bent u uw Peugeot dus even kwijt.