Peugeot Boxer 3.0 HDi 180pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Peugeot boxer 3.0 hdi 180pk

Stage 1 Peugeot Boxer 3.0 HDi 180pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 180pk 215pk +19.4%
Koppel 400nm 500nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw Peugeot Boxer is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw Peugeot Boxer vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Peugeot auto tuning.

Door het chippen van uw Peugeot kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je Peugeot Boxer heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chiptuning Peugeot Boxer 3.0 HDi 180pk. Je Peugeot Boxer 3.0 HDi 180pk zal sneller accelereren en het vermogen die hij hierbij geeft is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Beter geluid uit uw Peugeot
 • Comfortabeler rijden​​
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Sportiever karakter

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw Peugeot Boxer 3.0 HDi 180pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Peugeot Boxer 3.0 HDi 180pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je Peugeot Boxer 3.0 HDi 180pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Na het Peugeot Boxer 3.0 HDi 180pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Peugeot Boxer 3.0 HDi 180pk.

Veilige chiptuning

 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Peugeot Boxer 3.0 HDi 180pk
 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • De beste Peugeot Boxertuning files in gebruik

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Peugeot Boxer 3.0 HDi 180pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op diverse methodes, namelijk:

Methode 1: Peugeot Boxer 3.0 HDi 180pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Peugeot Boxer 3.0 HDi 180pk is de meest populaire methode van tuning. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Peugeot Boxer 3.0 HDi 180pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Peugeot Boxer 3.0 HDi 180pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze methode moet je zelfs de Peugeot Boxer 3.0 HDi 180pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Peugeot Boxer 3.0 HDi 180pk met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Peugeot Boxer 3.0 HDi 180pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Peugeot Boxer 3.0 HDi 180pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Peugeot Boxer 3.0 HDi 180pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Peugeot Boxer 3.0 HDi 180pk.

Specialistische ECU software kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu tuning files Saturn
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Bij onze stage 1 Peugeot chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Peugeot auto.

Daarom is je Peugeot auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.