Peugeot Boxer 3.0 HDi 160pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Peugeot boxer 3.0 hdi 160pk

Stage 1 Peugeot Boxer 3.0 HDi 160pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 160pk 190pk +18.8%
Koppel 400nm 470nm +17.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw Peugeot Boxer is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Peugeot auto motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Peugeot Boxer 3.0 HDi 160pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Peugeot Boxer tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat accelereren veel vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Peugeot Boxer 3.0 HDi 160pk:​​

 • Meer rijplezier ​
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Geluid klinkt beter uit uw Peugeot
 • Sneller optrekken uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage één tunen Peugeot Boxer 3.0 HDi 160pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Peugeot Boxer 3.0 HDi 160pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Peugeot Boxer 3.0 HDi 160pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Peugeot Boxer 3.0 HDi 160pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Peugeot Boxer 3.0 HDi 160pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Goede accu voeding gedurende het tunen
 • Een kopie van de oude staat
 • Specialistische kennis
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto wordt!
 • Goede Peugeot Boxerchiptuning files in gebruik

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!

Verschillende vormen Peugeot Boxer 3.0 HDi 160pk motor tuning:

Voor het Peugeot Boxer 3.0 HDi 160pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Peugeot Boxer 3.0 HDi 160pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Peugeot Boxer 3.0 HDi 160pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Daardoor is dit een voordelige Peugeot Boxer 3.0 HDi 160pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je Peugeot Boxer 3.0 HDi 160pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Peugeot Boxer 3.0 HDi 160pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Peugeot Boxer 3.0 HDi 160pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Peugeot Boxer 3.0 HDi 160pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Peugeot Boxer 3.0 HDi 160pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Peugeot Boxer 3.0 HDi 160pk. Je Peugeot Boxer 3.0 HDi 160pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Peugeot Boxer 3.0 HDi 160pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische Peugeot Boxer 3.0 HDi 160pk ECU software inzicht

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Peugeot Boxer 3.0 HDi 160pk auto.

Zo doen wij naast Peugeot Boxer 3.0 HDi 160pk chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor Peugeot Boxer 3.0 HDi 160pk als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

bosch ecu tuning Hyundai
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Peugeot baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Peugeot zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Peugeot auto doen.