Peugeot Boxer 2.2 HDi 100pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Peugeot boxer 2.2 hdi 100pk

Stage 1 Peugeot Boxer 2.2 HDi 100pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 100pk 150pk +50%
Koppel 250nm 350nm +40%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Ontdek wat chiptuning voor uw Peugeot Boxer 2.2 HDi 100pk auto kan doen:

De ecu software van uw Peugeot Boxer 2.2 HDi 100pk is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het chippen van uw auto is de beste optie om uw Peugeot Boxer een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw Peugeot auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je Peugeot Boxer 2.2 HDi 100pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw Peugeot Boxer zult u merken dat uw Peugeot Boxer veel lekkerder rijdt door tuning Peugeot Boxer 2.2 HDi 100pk. Doordat de auto vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Mooier geluid uit uw auto
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Peugeot Boxer 2.2 HDi 100pk
 • Meer PK’s
 • Meer rijplezier ​

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw Peugeot Boxer 2.2 HDi 100pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Peugeot Boxer 2.2 HDi 100pk engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw Peugeot Boxer 2.2 HDi 100pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Peugeot Boxer 2.2 HDi 100pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Peugeot Boxer 2.2 HDi 100pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Peugeot Boxer 2.2 HDi 100pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Peugeot Boxer 2.2 HDi 100pk waarborgen. Zonder uw Peugeot Boxer 2.2 HDi 100pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Peugeot Boxer 2.2 HDi 100pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Exclusief gebruik van goede Peugeot Boxer 2.2 HDi 100pk chiptuning software
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • Een kopie van de oude staat

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Peugeot Boxer 2.2 HDi 100pk kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Peugeot Boxer 2.2 HDi 100pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Peugeot Boxer 2.2 HDi 100pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Peugeot Boxer 2.2 HDi 100pk chiptuning variant en ook de populairste. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Peugeot Boxer 2.2 HDi 100pk aanpassen. Zonder de Peugeot Boxer 2.2 HDi 100pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Peugeot Boxer 2.2 HDi 100pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Peugeot Boxer 2.2 HDi 100pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Peugeot Boxer 2.2 HDi 100pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Peugeot Boxer 2.2 HDi 100pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Peugeot Boxer 2.2 HDi 100pk chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Peugeot Boxer 2.2 HDi 100pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Peugeot Boxer 2.2 HDi 100pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Peugeot Boxer 2.2 HDi 100pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Peugeot Boxer 2.2 HDi 100pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Peugeot auto en bent u uw auto dus even kwijt.