Peugeot Boxer 2.2 BlueHDI 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Peugeot boxer 2.2 bluehdi 140pk

Stage 1 Peugeot Boxer 2.2 BlueHDI 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 185pk +32.1%
Koppel 340nm 430nm +26.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Ontdek wat chiptuning voor uw Peugeot Boxer 2.2 BlueHDI 140pk kan doen:

De standaard software in de motor computer van uw Peugeot Boxer 2.2 BlueHDI 140pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Peugeot tuning.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Peugeot Boxer is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de tuning Peugeot Boxer 2.2 BlueHDI 140pk. Doordat de wagen sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Mooier geluid
 • Meer rijplezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer koppel uit uw Peugeot

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze Peugeot Boxer 2.2 BlueHDI 140pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Peugeot Boxer 2.2 BlueHDI 140pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Peugeot Boxer 2.2 BlueHDI 140pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Peugeot Boxer 2.2 BlueHDI 140pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Peugeot Boxer 2.2 BlueHDI 140pk nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Peugeot Boxer 2.2 BlueHDI 140pk in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chip tuning

 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Een kopie van de oude staat
 • Specialistische kennis
 • Goede Peugeot Boxerchiptuning software in gebruik
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Peugeot Boxer 2.2 BlueHDI 140pk wordt!

Verschillende vormen Peugeot Boxer 2.2 BlueHDI 140pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Peugeot Boxer 2.2 BlueHDI 140pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Peugeot Boxer 2.2 BlueHDI 140pk chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Hierdoor is dit een voordelige Peugeot Boxer 2.2 BlueHDI 140pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de auto. Via deze manier moet je zelfs de Peugeot Boxer 2.2 BlueHDI 140pk ECU niet te ontmantelen.

Je Peugeot Boxer 2.2 BlueHDI 140pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Peugeot Boxer 2.2 BlueHDI 140pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Peugeot Boxer 2.2 BlueHDI 140pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Peugeot Boxer 2.2 BlueHDI 140pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Peugeot Boxer 2.2 BlueHDI 140pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Peugeot Boxer 2.2 BlueHDI 140pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Peugeot Boxer 2.2 BlueHDI 140pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Peugeot Boxer 2.2 BlueHDI 140pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

Diepgaande kennis over Peugeot Boxer 2.2 BlueHDI 140pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Peugeot Boxer 2.2 BlueHDI 140pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Peugeot Boxer 2.2 BlueHDI 140pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Peugeot Boxer 2.2 BlueHDI 140pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

zelf ecu programmeren Bentley
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.