Peugeot Boxer 2.2 BlueHDI 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Peugeot boxer 2.2 bluehdi 120pk

Stage 1 Peugeot Boxer 2.2 BlueHDI 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 185pk +54.2%
Koppel 310nm 430nm +38.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Wat voor voordelen heeft chiptuning Peugeot Boxer 2.2 BlueHDI 120pk?

Het standaard programma in de motor controller van uw Peugeot Boxer 2.2 BlueHDI 120pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Peugeot Boxer kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de Peugeot Boxer tunen. Je Peugeot Boxer 2.2 BlueHDI 120pk zal sneller optrekken en de performance die hij hiervoor bekomt is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Beter geluid uit uw auto
 • Meer plezier uit uw Peugeot Boxer 2.2 BlueHDI 120pk​
 • Sportiever karakter uit uw auto

Hoe werkt het?​

Voor stage one tuning Peugeot Boxer 2.2 BlueHDI 120pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Peugeot Boxer 2.2 BlueHDI 120pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Peugeot Boxer 2.2 BlueHDI 120pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Peugeot Boxer 2.2 BlueHDI 120pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Peugeot Boxer 2.2 BlueHDI 120pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Peugeot Boxer 2.2 BlueHDI 120pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Je Peugeot Boxer 2.2 BlueHDI 120pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze chip tuning is veilig

 • Gebruik van goede Peugeot Boxer 2.2 BlueHDI 120pk chiptuning software
 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • We kopiëren uw software eerst

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto wordt!

Verschillende vormen Peugeot Boxer 2.2 BlueHDI 120pk motor tuning:

Voor het Peugeot Boxer 2.2 BlueHDI 120pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Peugeot Boxer 2.2 BlueHDI 120pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Peugeot Boxer 2.2 BlueHDI 120pk chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Peugeot Boxer 2.2 BlueHDI 120pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Peugeot Boxer 2.2 BlueHDI 120pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de Peugeot Boxer 2.2 BlueHDI 120pk!

Peugeot Boxer 2.2 BlueHDI 120pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Peugeot Boxer 2.2 BlueHDI 120pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Peugeot Boxer 2.2 BlueHDI 120pk. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Peugeot Boxer 2.2 BlueHDI 120pk. Je Peugeot Boxer 2.2 BlueHDI 120pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Peugeot Boxer 2.2 BlueHDI 120pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Peugeot Boxer 2.2 BlueHDI 120pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

tuning ecu Citroën
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Peugeot , zonder dat hierbij veranderingen Peugeot baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Peugeot auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Peugeot en bent u uw Peugeot dus even kwijt.