Peugeot Boxer 2.0 BlueHDI 160pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Peugeot boxer 2.0 bluehdi 160pk

Stage 1 Peugeot Boxer 2.0 BlueHDI 160pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 160pk 200pk +25%
Koppel 350nm 450nm +28.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu van uw Peugeot Boxer is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Peugeot Boxer 2.0 BlueHDI 160pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Peugeot Boxer kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de Peugeot Boxer tunen. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk sneller, omdat je Peugeot Boxer 2.0 BlueHDI 160pk meer performance heeft gekregen.

De voordelen Peugeot Boxer 2.0 BlueHDI 160pk chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Comfortabeler rijden​ met uw Peugeot Boxer 2.0 BlueHDI 160pk​
 • Meer performance
 • Geluid klinkt harder uit uw auto

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Peugeot Boxer 2.0 BlueHDI 160pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Peugeot Boxer 2.0 BlueHDI 160pk ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw Peugeot Boxer 2.0 BlueHDI 160pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Peugeot Boxer 2.0 BlueHDI 160pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Peugeot Boxer 2.0 BlueHDI 160pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Peugeot Boxer 2.0 BlueHDI 160pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • De beste Peugeot Boxertuning files in gebruik
 • Specialistische kennis
 • Een back-up van de oude staat
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Speciale accu voeding gedurende het chippen

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Peugeot Boxer 2.0 BlueHDI 160pk motor tuning:

Voor het Peugeot Boxer 2.0 BlueHDI 160pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Peugeot Boxer 2.0 BlueHDI 160pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Peugeot Boxer 2.0 BlueHDI 160pk is een populaire methode om je auto te chiptunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Peugeot Boxer 2.0 BlueHDI 160pk.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Peugeot Boxer 2.0 BlueHDI 160pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de Peugeot Boxer 2.0 BlueHDI 160pk. Met deze manier hoef je zelfs de Peugeot Boxer 2.0 BlueHDI 160pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Peugeot Boxer 2.0 BlueHDI 160pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de Peugeot Boxer 2.0 BlueHDI 160pk!

Peugeot Boxer 2.0 BlueHDI 160pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al alles. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Peugeot Boxer 2.0 BlueHDI 160pk. Hierbij pas je de Peugeot Boxer 2.0 BlueHDI 160pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Peugeot Boxer 2.0 BlueHDI 160pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over Peugeot Boxer 2.0 BlueHDI 160pk ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast Peugeot Boxer 2.0 BlueHDI 160pk chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor Peugeot Boxer 2.0 BlueHDI 160pk auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Peugeot auto, zonder dat hierbij aanpassingen Peugeot baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Peugeot zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.