Peugeot Boxer 2.0 BlueHDI 130pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Peugeot boxer 2.0 bluehdi 130pk

Stage 1 Peugeot Boxer 2.0 BlueHDI 130pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 130pk 200pk +53.8%
Koppel 340nm 450nm +32.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Wat voor voordelen heeft tuning Peugeot Boxer 2.0 BlueHDI 130pk?

De ecu software van uw Peugeot Boxer is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Peugeot Boxer vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Peugeot auto ecu chiptuning.

In een paar uur kan je Peugeot Boxer met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Peugeot Boxer heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

chiptuning Peugeot Boxer 2.0 BlueHDI 130pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Peugeot Boxer 2.0 BlueHDI 130pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je Peugeot Boxer 2.0 BlueHDI 130pk zal vlotter accelereren en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Peugeot Boxer 2.0 BlueHDI 130pk
 • Meer performance uit uw Peugeot
 • Harder geluid
 • Comfortabeler rijden​​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Peugeot Boxer 2.0 BlueHDI 130pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Peugeot Boxer 2.0 BlueHDI 130pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Peugeot Boxer 2.0 BlueHDI 130pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze chip tuning is veilig

 • Een kopie van de oude staat
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Goede Peugeot Boxerchiptuning software in gebruik
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Peugeot Boxer 2.0 BlueHDI 130pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Peugeot Boxer 2.0 BlueHDI 130pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest populaire manier voor het Peugeot Boxer 2.0 BlueHDI 130pk chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Hierdoor is dit een goedkope Peugeot Boxer 2.0 BlueHDI 130pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Peugeot Boxer 2.0 BlueHDI 130pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Peugeot Boxer 2.0 BlueHDI 130pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Peugeot Boxer 2.0 BlueHDI 130pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 chiptuning Peugeot Boxer 2.0 BlueHDI 130pk

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Peugeot Boxer 2.0 BlueHDI 130pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Peugeot Boxer 2.0 BlueHDI 130pk genoemd. Je Peugeot Boxer 2.0 BlueHDI 130pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Peugeot Boxer 2.0 BlueHDI 130pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Peugeot Boxer 2.0 BlueHDI 130pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Peugeot auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.