Peugeot Bipper 1.4i 8v 75pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Chiptuning

Stage 1 Peugeot Bipper 1.4i 8v 75pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 75pk 86pk +14.7%
Koppel 118nm 130nm +10.2%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590

Koppel (NM)

NM voorNM na020406080100120140

Wat voor voordelen heeft chiptuning Peugeot Bipper 1.4i 8v 75pk?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het chippen van uw auto is de beste keuze om uw Peugeot Bipper 1.4i 8v 75pk een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Peugeot Bipper is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door Peugeot Bipper chip tunen. Na de chiptuning gaat accelereren veel sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Peugeot Bipper 1.4i 8v 75pk:​​

 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt sportiever uit uw Peugeot
 • Meer PK’s uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Peugeot Bipper 1.4i 8v 75pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Peugeot Bipper 1.4i 8v 75pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Peugeot Bipper 1.4i 8v 75pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Peugeot Bipper 1.4i 8v 75pk werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Peugeot Bipper 1.4i 8v 75pk waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Peugeot Bipper 1.4i 8v 75pk.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Na het Peugeot Bipper 1.4i 8v 75pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Peugeot Bipper 1.4i 8v 75pk.

Onze auto tuning is veilig

 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • Goede Peugeot Bippertuning software in gebruik
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Een back-up van de oude staat
 • Specialistische kennis

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Peugeot Bipper 1.4i 8v 75pk kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Peugeot Bipper 1.4i 8v 75pk motor vermogen te vergroten zijn diverse manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Peugeot Bipper 1.4i 8v 75pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Peugeot Bipper 1.4i 8v 75pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Hierdoor is dit een goedkope Peugeot Bipper 1.4i 8v 75pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de Peugeot Bipper 1.4i 8v 75pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Peugeot Bipper 1.4i 8v 75pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Peugeot Bipper 1.4i 8v 75pk

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Peugeot Bipper 1.4i 8v 75pk, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Peugeot Bipper 1.4i 8v 75pk genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Peugeot Bipper 1.4i 8v 75pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij naast Peugeot Bipper 1.4i 8v 75pk chiptuning ook diverse andere software modificaties voor Peugeot Bipper 1.4i 8v 75pk auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Lancia bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 Peugeot chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.