Peugeot Bipper 1.4 HDi 8V 70pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Peugeot bipper 1.4 hdi 8v 70pk

Stage 1 Peugeot Bipper 1.4 HDi 8V 70pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 70pk 92pk +31.4%
Koppel 160nm 210nm +31.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210

Wat voor voordelen heeft tuning Peugeot Bipper 1.4 HDi 8V 70pk?

De standaard software in de ecu van uw Peugeot Bipper is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chiptuning.

In enkele uren kan je Peugeot Bipper 1.4 HDi 8V 70pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Peugeot Bipper is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw Peugeot Bipper 1.4 HDi 8V 70pk veel soepelder rijdt door chip tuning Peugeot Bipper 1.4 HDi 8V 70pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk vlugger, omdat je Peugeot Bipper 1.4 HDi 8V 70pk meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt mooier
 • Meer koppel
 • Aangenaam rijden​​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage één tuning Peugeot Bipper 1.4 HDi 8V 70pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Peugeot Bipper 1.4 HDi 8V 70pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw Peugeot Bipper 1.4 HDi 8V 70pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Peugeot Bipper 1.4 HDi 8V 70pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Peugeot Bipper 1.4 HDi 8V 70pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Peugeot Bipper 1.4 HDi 8V 70pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Peugeot Bipper 1.4 HDi 8V 70pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Peugeot Bipper 1.4 HDi 8V 70pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Peugeot Bipper 1.4 HDi 8V 70pk.

Veilige chiptuning

 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • We kopiëren uw software eerst
 • Exclusief gebruik van goede Peugeot Bipper 1.4 HDi 8V 70pk chiptuning files

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse manieren, namelijk:

Stage 1 Peugeot Bipper 1.4 HDi 8V 70pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Peugeot Bipper 1.4 HDi 8V 70pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Peugeot Bipper 1.4 HDi 8V 70pk.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. Met deze methode moet je zelfs de Peugeot Bipper 1.4 HDi 8V 70pk ECU niet te ontmantelen.

Je Peugeot Bipper 1.4 HDi 8V 70pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Peugeot Bipper 1.4 HDi 8V 70pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Peugeot Bipper 1.4 HDi 8V 70pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Peugeot Bipper 1.4 HDi 8V 70pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Peugeot Bipper 1.4 HDi 8V 70pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische Peugeot Bipper 1.4 HDi 8V 70pk ECU programmatuur inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

motor ecu tuning Hyundai
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Peugeot auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Peugeot doen.