Peugeot Bipper 1.3 HDi 75pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Peugeot bipper 1.3 hdi 75pk

Stage 1 Peugeot Bipper 1.3 HDi 75pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 75pk 95pk +26.7%
Koppel 190nm 240nm +26.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De standaard software in de ecu van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

chip tuning Peugeot Bipper 1.3 HDi 75pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Peugeot Bipper veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt optrekken veel sneller, omdat je Peugeot Bipper meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer plezier ​
 • Beter geluid
 • Meer PK’s

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw Peugeot Bipper 1.3 HDi 75pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Peugeot Bipper 1.3 HDi 75pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Peugeot Bipper 1.3 HDi 75pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Peugeot Bipper 1.3 HDi 75pk is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid garanderen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Peugeot Bipper 1.3 HDi 75pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Na het Peugeot Bipper 1.3 HDi 75pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Peugeot Bipper 1.3 HDi 75pk.

Veilige auto tuning door

 • We back-uppen uw software eerst
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Peugeot Bipper 1.3 HDi 75pk kan worden!
 • Exclusief gebruik van goede Peugeot Bipper 1.3 HDi 75pk tuning software
 • Specialistische kennis
 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Peugeot Bipper 1.3 HDi 75pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Peugeot Bipper 1.3 HDi 75pk OBD chiptuning

OBD tuning Peugeot Bipper 1.3 HDi 75pk is een populaire manier om je auto te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Peugeot Bipper 1.3 HDi 75pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Peugeot Bipper 1.3 HDi 75pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de auto. Met deze manier hoef je zelfs de Peugeot Bipper 1.3 HDi 75pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Peugeot Bipper 1.3 HDi 75pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de auto!

Chiptuning Peugeot Bipper 1.3 HDi 75pk Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Bij deze vorm van Peugeot Bipper 1.3 HDi 75pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de Peugeot Bipper 1.3 HDi 75pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Peugeot Bipper 1.3 HDi 75pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Peugeot Bipper 1.3 HDi 75pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Peugeot Bipper 1.3 HDi 75pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Peugeot Bipper 1.3 HDi 75pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu files tuning Alfa Romeo
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Peugeot doen.