Opel Zafira Life 2.0d 180pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel zafira life 2.0d 180pk

Stage 1 Opel Zafira Life 2.0d 180pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 180pk 205pk +13.9%
Koppel 400nm 460nm +15%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Ontdek wat chiptuning voor uw Opel Zafira Life 2.0d 180pk auto kan doen:

Het standaard programma in de motor computer van uw Opel Zafira Life 2.0d 180pk is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het motor tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Opel Zafira Life een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Opel Zafira Life 2.0d 180pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Opel Zafira Life chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen Opel Zafira Life 2.0d 180pk chiptuning:​​

 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Sportiever karakter uit uw auto
 • Aangenaam rijden​ met uw Opel Zafira Life 2.0d 180pk​
 • Sportiever geluid

Hoe werkt het?​

Voor stage één tuning Opel Zafira Life 2.0d 180pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Opel Zafira Life 2.0d 180pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Opel Zafira Life 2.0d 180pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Opel Zafira Life 2.0d 180pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Opel Zafira Life 2.0d 180pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Je Opel Zafira Life 2.0d 180pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Opel Zafira Life 2.0d 180pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning door

 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • We kopiëren uw software eerst
 • Exclusief gebruik van goede Opel Zafira Life 2.0d 180pk chiptuning bestanden
 • Specialistische kennis

Ontdek wat auto tuning voor uw Opel Zafira Life 2.0d 180pk kan doen:

Verschillende vormen Opel Zafira Life 2.0d 180pk motor tuning:

Voor het Opel Zafira Life 2.0d 180pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Opel Zafira Life 2.0d 180pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Opel Zafira Life 2.0d 180pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Opel Zafira Life 2.0d 180pk.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Opel Zafira Life 2.0d 180pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je Opel Zafira Life 2.0d 180pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Opel Zafira Life 2.0d 180pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Opel Zafira Life 2.0d 180pk chiptuning. Hierbij pas je de Opel Zafira Life 2.0d 180pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Opel Zafira Life 2.0d 180pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij buiten Opel Zafira Life 2.0d 180pk chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Peugeot ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Opel auto, zonder dat hierbij veranderingen Opel baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Opel auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.