Opel Zafira 2.0 Turbo OPC 240pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel zafira 2.0 turbo opc 240pk

Stage 1 Opel Zafira 2.0 Turbo OPC 240pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 240pk 275pk +14.6%
Koppel 320nm 400nm +25%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De standaard software in de motor computer van uw Opel Zafira is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in software tunen.

Door het chiptunen van uw Opel auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je Opel Zafira heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

chiptuning Opel Zafira 2.0 Turbo OPC 240pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Opel Zafira veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat de wagen sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt harder uit uw auto
 • Sneller optrekken
 • Meer plezier uit uw Opel Zafira 2.0 Turbo OPC 240pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage één tuning Opel Zafira 2.0 Turbo OPC 240pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Opel Zafira 2.0 Turbo OPC 240pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Hierna zal de software van uw Opel Zafira 2.0 Turbo OPC 240pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Opel Zafira 2.0 Turbo OPC 240pk specialist. Daarna sturen we de software van uw Opel Zafira 2.0 Turbo OPC 240pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Opel Zafira 2.0 Turbo OPC 240pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Opel Zafira 2.0 Turbo OPC 240pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Opel Zafira 2.0 Turbo OPC 240pk nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chip tuning

 • Gebruik van goede chiptuning software
 • Een back-up van de oude staat
 • Specialistische kennis
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Opel Zafira 2.0 Turbo OPC 240pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Opel Zafira 2.0 Turbo OPC 240pk is de meest populaire methode van chiptuning. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Hierdoor is dit een goedkope Opel Zafira 2.0 Turbo OPC 240pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Opel Zafira 2.0 Turbo OPC 240pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Opel Zafira 2.0 Turbo OPC 240pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Opel Zafira 2.0 Turbo OPC 240pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Opel Zafira 2.0 Turbo OPC 240pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Opel Zafira 2.0 Turbo OPC 240pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Opel Zafira 2.0 Turbo OPC 240pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Opel Zafira 2.0 Turbo OPC 240pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast Opel Zafira 2.0 Turbo OPC 240pk chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor Opel Zafira 2.0 Turbo OPC 240pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning nederland Vauxhall
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 Opel chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Opel .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Opel .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Opel zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Opel auto doen.