Opel Zafira 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel zafira 2.0 cdti bi-turbo 195pk

Stage 1 Opel Zafira 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 195pk 225pk +15.4%
Koppel 400nm 480nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Ontdek wat chiptuning voor uw Opel Zafira 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Opel Zafira is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het tunen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Opel Zafira 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de chiptuning Opel Zafira 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk. Doordat de wagen sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sneller optrekken
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Minder brandstof gebruik
 • Mooier geluid

Hoe werkt het?​

Bij stage 1 tuning Opel Zafira 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Opel Zafira 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Opel Zafira 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Opel Zafira 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Opel Zafira 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Opel Zafira 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Opel Zafira 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Opel Zafira 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Opel Zafira 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Opel Zafira 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze chip tuning is veilig

 • Gebruik van beste tuning bestanden
 • Ontdek wat het chippen voor uw Opel Zafira 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk kan doen:
 • Een back-up van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Opel Zafira 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Opel Zafira 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk motor tuning:

Voor het Opel Zafira 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Opel Zafira 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Opel Zafira 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Hierdoor is dit een goedkope Opel Zafira 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk chiptuning manier en ook de populairste. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Opel Zafira 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk aanpassen. Zonder de Opel Zafira 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Opel Zafira 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk chiptuning

Met deze naam weet je al alles. Bij deze methode van Opel Zafira 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de Opel Zafira 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Opel Zafira 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Opel Zafira 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Opel Zafira 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Opel Zafira 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten Opel Zafira 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk chiptuning ook diverse andere software modificaties voor Opel Zafira 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Opel auto, zonder dat hierbij veranderingen Opel baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Opel .

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Opel auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Opel auto doen.