Opel Zafira 1.9 CDTi 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel zafira 1.9 cdti 120pk

Stage 1 Opel Zafira 1.9 CDTi 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 150pk +25%
Koppel 280nm 360nm +28.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 1910 CC
Type ecu Bosch EDC16C39 & Bosch EDC16C9
Compressieverhouding 18,0 : 1
Boring X slag 82,0 X 90,4 mm
Motornummer Z19DT

Opel tuning

Ontdek wat chiptuning voor uw Opel Zafira 1.9 CDTi 120pk kan doen:

De ecu software van uw Opel Zafira is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Opel Zafira vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chiptuning.

Door het tunen van uw Opel auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw Opel Zafira veel soepelder gaat door Opel Zafira tunen. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je Opel Zafira 1.9 CDTi 120pk meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Comfortabeler rijden​​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Geluid klinkt sportiever

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage one chippen Opel Zafira 1.9 CDTi 120pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Opel Zafira 1.9 CDTi 120pk specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Opel Zafira 1.9 CDTi 120pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Opel Zafira 1.9 CDTi 120pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Opel Zafira 1.9 CDTi 120pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Opel Zafira 1.9 CDTi 120pk
 • Gebruik van beste tuning files
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Opel Zafira 1.9 CDTi 120pk

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Opel Zafira 1.9 CDTi 120pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Opel Zafira 1.9 CDTi 120pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Opel Zafira 1.9 CDTi 120pk is de meest populaire methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Opel Zafira 1.9 CDTi 120pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Opel Zafira 1.9 CDTi 120pk met meer performance, zonder dat je Opel Zafira 1.9 CDTi 120pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Opel Zafira 1.9 CDTi 120pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Opel Zafira 1.9 CDTi 120pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Opel Zafira 1.9 CDTi 120pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Specialistische Opel Zafira 1.9 CDTi 120pk ECU software inzicht

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Opel Zafira 1.9 CDTi 120pk.

Zo doen wij naast chiptuning Opel Zafira 1.9 CDTi 120pk ook diverse andere software modificaties voor Opel Zafira 1.9 CDTi 120pk als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

zelf ecu programmeren Hyundai
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Opel chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Opel .

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Opel doen.