Opel Zafira 1.6 Turbo 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel zafira 1.6 turbo 150pk

Stage 1 Opel Zafira 1.6 Turbo 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 205pk +36.7%
Koppel 210nm 300nm +42.9%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Ontdek wat chiptuning voor uw Opel Zafira 1.6 Turbo 150pk kan doen:

Het standaard programma in de motor controller van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het laten chippen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

tuning Opel Zafira 1.6 Turbo 150pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Opel Zafira veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat accelereren veel vlugger, omdat je Opel Zafira meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Sportiever karakter
 • Mooier geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Opel Zafira 1.6 Turbo 150pk?​

Voor stage één chippen Opel Zafira 1.6 Turbo 150pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw Opel Zafira 1.6 Turbo 150pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Opel Zafira 1.6 Turbo 150pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Opel Zafira 1.6 Turbo 150pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Opel Zafira 1.6 Turbo 150pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Opel Zafira 1.6 Turbo 150pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Opel Zafira 1.6 Turbo 150pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Speciale accu voeding tijdens het tunen
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Exclusief gebruik van goede Opel Zafira 1.6 Turbo 150pk chiptuning bestanden
 • Een kopie van de oude staat
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Ontdek wat chip tuning voor u Opel Zafira 1.6 Turbo 150pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Opel Zafira 1.6 Turbo 150pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Opel Zafira 1.6 Turbo 150pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Opel Zafira 1.6 Turbo 150pk is de meest populaire methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de auto. Zonder de Opel Zafira 1.6 Turbo 150pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Opel Zafira 1.6 Turbo 150pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Opel Zafira 1.6 Turbo 150pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de Opel Zafira 1.6 Turbo 150pk. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Opel Zafira 1.6 Turbo 150pk chiptuning genoemd. Je Opel Zafira 1.6 Turbo 150pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Opel Zafira 1.6 Turbo 150pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over Opel Zafira 1.6 Turbo 150pk ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Opel Zafira 1.6 Turbo 150pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Opel Zafira 1.6 Turbo 150pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Opel Zafira 1.6 Turbo 150pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

Ford ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Opel chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.