Opel Vivaro 2.5 CDTi 145pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel vivaro 2.5 cdti 145pk

Stage 1 Opel Vivaro 2.5 CDTi 145pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 145pk 172pk +18.6%
Koppel 320nm 405nm +26.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Opel Vivaro 2.5 CDTi 145pk auto chiptunen?

De ecu software van uw Opel Vivaro 2.5 CDTi 145pk is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in motor tunen.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je Opel Vivaro heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Opel Vivaro chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat optrekken veel vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer koppel
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer plezier uit uw Opel Vivaro 2.5 CDTi 145pk​
 • Harder geluid uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Opel Vivaro 2.5 CDTi 145pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Opel Vivaro 2.5 CDTi 145pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Opel Vivaro 2.5 CDTi 145pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Opel Vivaro 2.5 CDTi 145pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chip tuning door

 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • Gebruik van beste tuning bestanden
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Opel auto
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • We back-uppen uw software eerst

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Opel Vivaro 2.5 CDTi 145pk OBD chiptuning

OBD tuning Opel Vivaro 2.5 CDTi 145pk is een geliefde manier om je Opel Vivaro 2.5 CDTi 145pk te chiptunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Met deze manier moet je zelfs de Opel Vivaro 2.5 CDTi 145pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Opel Vivaro 2.5 CDTi 145pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Chiptuning Opel Vivaro 2.5 CDTi 145pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Opel Vivaro 2.5 CDTi 145pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Opel Vivaro 2.5 CDTi 145pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Opel Vivaro 2.5 CDTi 145pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Opel Vivaro 2.5 CDTi 145pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Opel Vivaro 2.5 CDTi 145pk haalt.

Stage 2 chiptuning Opel Vivaro 2.5 CDTi 145pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Opel Vivaro 2.5 CDTi 145pk.

Diepgaande kennis over Opel Vivaro 2.5 CDTi 145pk ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Opel Vivaro 2.5 CDTi 145pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Opel Vivaro 2.5 CDTi 145pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Opel Vivaro 2.5 CDTi 145pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu files tuning Rolls Royce
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Opel baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Opel .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.