Opel Vivaro 2.5 CDTi 135pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel vivaro 2.5 cdti 135pk

Stage 1 Opel Vivaro 2.5 CDTi 135pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 135pk 163pk +20.7%
Koppel 310nm 370nm +19.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw Opel Vivaro is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in software tunen.

In een paar uur kan je Opel Vivaro door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw Opel Vivaro 2.5 CDTi 135pk zult u merken dat uw Opel Vivaro veel soepelder rijdt door chip tuning Opel Vivaro 2.5 CDTi 135pk. Je auto zal rapper accelereren en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Comfortabeler rijden​ met uw Opel Vivaro 2.5 CDTi 135pk​
 • Sportiever geluid uit uw auto
 • Meer vermogen
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Opel Vivaro 2.5 CDTi 135pk

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Opel Vivaro 2.5 CDTi 135pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Opel Vivaro 2.5 CDTi 135pk om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Opel Vivaro 2.5 CDTi 135pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Opel Vivaro 2.5 CDTi 135pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Opel Vivaro 2.5 CDTi 135pk waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Opel Vivaro 2.5 CDTi 135pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige auto tuning door

 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!
 • Een kopie van de oude staat
 • Speciale accu voeding gedurende het chippen
 • Exclusief gebruik van goede Opel Vivaro 2.5 CDTi 135pk chiptuning bestanden
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Opel Vivaro 2.5 CDTi 135pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Opel Vivaro 2.5 CDTi 135pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Opel Vivaro 2.5 CDTi 135pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Opel Vivaro 2.5 CDTi 135pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de auto. Met deze methode moet je zelfs de Opel Vivaro 2.5 CDTi 135pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Opel Vivaro 2.5 CDTi 135pk met meer kracht, zonder dat je Opel Vivaro 2.5 CDTi 135pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Opel Vivaro 2.5 CDTi 135pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Opel Vivaro 2.5 CDTi 135pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Opel Vivaro 2.5 CDTi 135pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Opel Vivaro 2.5 CDTi 135pk chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Opel Vivaro 2.5 CDTi 135pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Opel Vivaro 2.5 CDTi 135pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Opel Vivaro 2.5 CDTi 135pk chiptuning.

Zo doen wij naast chiptuning Opel Vivaro 2.5 CDTi 135pk ook verscheidene andere software modificaties voor Opel Vivaro 2.5 CDTi 135pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Opel auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.