Opel Vivaro 1.9 DTI 82pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel vivaro 1.9 dti 82pk

Stage 1 Opel Vivaro 1.9 DTI 82pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 82pk 110pk +34.1%
Koppel 200nm 260nm +30%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Opel Vivaro 1.9 DTI 82pk chiptunen?

De ecu software van uw Opel Vivaro 1.9 DTI 82pk is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chiptuning.

In een paar uur kan je Opel Vivaro 1.9 DTI 82pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw Opel Vivaro gaat u merken dat uw Opel Vivaro 1.9 DTI 82pk veel lekkerder gaat door chip tuning Opel Vivaro 1.9 DTI 82pk. Doordat hij vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sneller optrekken
 • Beter geluid uit uw auto
 • Meer plezier uit uw auto​

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Opel Vivaro 1.9 DTI 82pk specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw Opel Vivaro 1.9 DTI 82pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Opel Vivaro 1.9 DTI 82pk.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Opel Vivaro 1.9 DTI 82pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw Opel Vivaro 1.9 DTI 82pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze chip tuning is veilig

 • Goede Opel Vivarochiptuning bestanden in gebruik
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Opel Vivaro 1.9 DTI 82pk
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:

Ontdek wat auto tuning voor u auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Opel Vivaro 1.9 DTI 82pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Opel Vivaro 1.9 DTI 82pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Opel Vivaro 1.9 DTI 82pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Opel Vivaro 1.9 DTI 82pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze methode moet je zelfs de Opel Vivaro 1.9 DTI 82pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Opel Vivaro 1.9 DTI 82pk met meer kracht, zonder dat je Opel Vivaro 1.9 DTI 82pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Opel Vivaro 1.9 DTI 82pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Opel Vivaro 1.9 DTI 82pk plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Opel Vivaro 1.9 DTI 82pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Opel Vivaro 1.9 DTI 82pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Opel Vivaro 1.9 DTI 82pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Opel Vivaro 1.9 DTI 82pk chiptuning.

Zo doen wij naast Opel Vivaro 1.9 DTI 82pk chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor Opel Vivaro 1.9 DTI 82pk auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Citroën ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Opel en bent u uw Opel auto dus even kwijt.