Opel Omega 2.0 DTI 100pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel omega 2.0 dti 100pk

Stage 1 Opel Omega 2.0 DTI 100pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 100pk 125pk +25%
Koppel 205nm 265nm +29.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Wat voor voordelen heeft chiptuning Opel Omega 2.0 DTI 100pk?

De ecu software van uw Opel Omega 2.0 DTI 100pk is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het laten chippen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Opel Omega 2.0 DTI 100pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

tuning Opel Omega 2.0 DTI 100pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Opel Omega 2.0 DTI 100pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je auto zal vlotter optrekken en de performance die hij hiervoor levert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Sportiever karakter uit uw Opel
 • Mooier geluid uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage one tuning Opel Omega 2.0 DTI 100pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Opel Omega 2.0 DTI 100pk om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Opel Omega 2.0 DTI 100pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Opel Omega 2.0 DTI 100pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chiptuning

 • Goede Opel Omegachiptuning software in gebruik
 • We kopiëren uw software eerst
 • Ontdek wat chiptuning voor u Opel Omega 2.0 DTI 100pk kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Goede voeding tijdens gedurende het tunen

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Opel Omega 2.0 DTI 100pk wordt!

Verschillende vormen Opel Omega 2.0 DTI 100pk motor tuning:

Voor het Opel Omega 2.0 DTI 100pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Opel Omega 2.0 DTI 100pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Opel Omega 2.0 DTI 100pk is een veelvoorkomende manier om je Opel Omega 2.0 DTI 100pk te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Opel Omega 2.0 DTI 100pk aanpassen. Met deze manier hoef je zelfs de Opel Omega 2.0 DTI 100pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Opel Omega 2.0 DTI 100pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al alles. Bij deze vorm van Opel Omega 2.0 DTI 100pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Opel Omega 2.0 DTI 100pk genoemd. Je Opel Omega 2.0 DTI 100pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Opel Omega 2.0 DTI 100pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Opel Omega 2.0 DTI 100pk.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij naast Opel Omega 2.0 DTI 100pk chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor Opel Omega 2.0 DTI 100pk auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Bij onze stage 1 Opel chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Opel auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.