Opel Movano 3.0 CDTi 136pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel movano 3.0 cdti 136pk

Stage 1 Opel Movano 3.0 CDTi 136pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 136pk 160pk +17.6%
Koppel 320nm 400nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Opel Movano 3.0 CDTi 136pk auto chiptunen?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chip tuning.

Door het chippen van uw Opel kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

tuning Opel Movano 3.0 CDTi 136pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je Opel Movano zal rapper accelereren en de performance die hij hiervoor aanlevert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Mooier geluid
 • Meer PK’s
 • Meer plezier ​

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 tunen Opel Movano 3.0 CDTi 136pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze inhouse Opel Movano 3.0 CDTi 136pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Opel Movano 3.0 CDTi 136pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Opel Movano 3.0 CDTi 136pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Opel Movano 3.0 CDTi 136pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Opel Movano 3.0 CDTi 136pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Opel Movano 3.0 CDTi 136pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Opel Movano 3.0 CDTi 136pk nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Je Opel Movano 3.0 CDTi 136pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Na het Opel Movano 3.0 CDTi 136pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Opel Movano 3.0 CDTi 136pk.

Onze chiptuning is veilig

 • De beste Opel Movanotuning software in gebruik
 • Speciale accu voeding tijdens het chippen
 • Ontdek wat het chippen voor u Opel Movano 3.0 CDTi 136pk kan doen:
 • We kopiëren uw software eerst
 • Specialistische kennis

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Opel Movano 3.0 CDTi 136pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende methodes, namelijk:

Methode 1: Opel Movano 3.0 CDTi 136pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Opel Movano 3.0 CDTi 136pk is een geliefde manier om je auto te chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Opel Movano 3.0 CDTi 136pk.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de auto. Zonder de Opel Movano 3.0 CDTi 136pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Opel Movano 3.0 CDTi 136pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Opel Movano 3.0 CDTi 136pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Opel Movano 3.0 CDTi 136pk chiptuning. Hierbij pas je de Opel Movano 3.0 CDTi 136pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Opel Movano 3.0 CDTi 136pk haalt.

Stage 2 chiptuning Opel Movano 3.0 CDTi 136pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over Opel Movano 3.0 CDTi 136pk ECU software: onze meerwaarde

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Opel Movano 3.0 CDTi 136pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Opel auto en bent u uw auto dus even kwijt.