Opel Movano 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 145pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel movano 2.3 dci bi-turbo (euro 6) 145pk

Stage 1 Opel Movano 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 145pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 145pk 195pk +34.5%
Koppel 360nm 420nm +16.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Wat voor voordelen heeft chiptuning Opel Movano 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 145pk?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Opel Movano kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de tuning Opel Movano 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 145pk. Doordat hij sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw Opel Movano 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 145pk:​​

 • Meer plezier ​
 • Meer PK’s
 • Geluid klinkt harder uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Opel Movano 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 145pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Opel Movano 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 145pk ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw Opel Movano 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 145pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Opel Movano 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 145pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Opel Movano 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 145pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Opel auto
 • Een back-up van de oude staat
 • Goede accu voeding tijdens het tunen
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Exclusief gebruik van de beste Opel Movano 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 145pk chiptuning files

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

Verschillende vormen Opel Movano 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 145pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Opel Movano 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 145pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Opel Movano 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 145pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Daardoor is dit een voordelige Opel Movano 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 145pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Opel Movano 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 145pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Opel Movano 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 145pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Opel Movano 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 145pk, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Opel Movano 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 145pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Opel Movano 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 145pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over Opel Movano 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 145pk ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Opel Movano 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 145pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Opel Movano 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 145pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning nederland Infiniti
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Opel auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Opel auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Opel auto doen.