Opel Movano 2.3 CDTi Bi-turbo 136pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel movano 2.3 cdti bi-turbo 136pk

Stage 1 Opel Movano 2.3 CDTi Bi-turbo 136pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 136pk 195pk +43.4%
Koppel 340nm 420nm +23.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 2298 CC
Type ecu Siemens/Continental SID309
Compressieverhouding 16,0 : 1
Boring X slag 85,0 X 101,3 mm
Motornummer M9T B7

Opel tuning

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het standaard programma in de motor computer van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het motor tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw Opel kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

chip tuning Opel Movano 2.3 CDTi Bi-turbo 136pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Opel Movano veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat optrekken een stuk vlugger, omdat je Opel Movano meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Aangenaam rijden​​
 • Meer performance uit uw auto
 • Mooier geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Opel Movano 2.3 CDTi Bi-turbo 136pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Opel Movano 2.3 CDTi Bi-turbo 136pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Opel Movano 2.3 CDTi Bi-turbo 136pk werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Opel Movano 2.3 CDTi Bi-turbo 136pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Opel Movano 2.3 CDTi Bi-turbo 136pk nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Na het Opel Movano 2.3 CDTi Bi-turbo 136pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Opel Movano 2.3 CDTi Bi-turbo 136pk.

Veilige auto tuning

 • Speciale accu voeding gedurende het tunen
 • Specialistische kennis
 • We kopiëren uw software eerst
 • Goede Opel Movanotuning software in gebruik
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!

Ontdek wat auto laten chippen voor u auto kan doen:

Verschillende vormen Opel Movano 2.3 CDTi Bi-turbo 136pk motor tuning:

Voor het Opel Movano 2.3 CDTi Bi-turbo 136pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Opel Movano 2.3 CDTi Bi-turbo 136pk OBD chiptuning

OBD tuning Opel Movano 2.3 CDTi Bi-turbo 136pk is een populaire manier om je Opel Movano 2.3 CDTi Bi-turbo 136pk te chiptunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Opel Movano 2.3 CDTi Bi-turbo 136pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Opel Movano 2.3 CDTi Bi-turbo 136pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Opel Movano 2.3 CDTi Bi-turbo 136pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Opel Movano 2.3 CDTi Bi-turbo 136pk chiptuning

Met deze naam weet je al alles. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Opel Movano 2.3 CDTi Bi-turbo 136pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Opel Movano 2.3 CDTi Bi-turbo 136pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Opel Movano 2.3 CDTi Bi-turbo 136pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Opel Movano 2.3 CDTi Bi-turbo 136pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU programmatuur kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Toyota ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 Opel chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw Opel auto.

Daarom is je Opel auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Opel en bent u uw Opel auto dus even kwijt.