Opel Movano 2.3 CDTi 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel movano 2.3 cdti 150pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Opel auto chip tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

chip tuning Opel Movano 2.3 CDTi 150pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Opel Movano veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat de wagen sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer rijplezier ​
 • Geluid klinkt sportiever uit uw Opel
 • Sneller optrekken

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze Opel Movano 2.3 CDTi 150pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Opel Movano 2.3 CDTi 150pk.

De chiptuning Opel Movano 2.3 CDTi 150pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Opel Movano 2.3 CDTi 150pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Opel Movano 2.3 CDTi 150pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Opel Movano 2.3 CDTi 150pk in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Opel Movano 2.3 CDTi 150pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Opel Movano 2.3 CDTi 150pk
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Ontdek wat chiptuning voor u Opel Movano 2.3 CDTi 150pk kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede Opel Movano 2.3 CDTi 150pk chiptuning files

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Opel Movano 2.3 CDTi 150pk kan worden!

Methodes voor Opel Movano 2.3 CDTi 150pk motor tuning:

Voor het Opel Movano 2.3 CDTi 150pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Opel Movano 2.3 CDTi 150pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Opel Movano 2.3 CDTi 150pk chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw Opel Movano 2.3 CDTi 150pk.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Opel Movano 2.3 CDTi 150pk aanpassen. Via deze methode hoef je zelfs de Opel Movano 2.3 CDTi 150pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Opel Movano 2.3 CDTi 150pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de Opel Movano 2.3 CDTi 150pk!

Opel Movano 2.3 CDTi 150pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Opel Movano 2.3 CDTi 150pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Opel Movano 2.3 CDTi 150pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Opel Movano 2.3 CDTi 150pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Diepgaande kennis over Opel Movano 2.3 CDTi 150pk ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Opel Movano 2.3 CDTi 150pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Opel Movano 2.3 CDTi 150pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Opel auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.