Opel Movano 2.3 CDTi 125pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel movano 2.3 cdti 125pk

Stage 1 Opel Movano 2.3 CDTi 125pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 125pk 155pk +24%
Koppel 310nm 385nm +24.2%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 2298 CC
Type ecu Bosch EDC17C11 & Siemens/Continental SID309
Compressieverhouding 16,0 : 1
Boring X slag 85,0 X 101,3 mm
Motornummer M9T

Opel tuning

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het motormanagementsysteem van uw Opel Movano 2.3 CDTi 125pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Opel Movano een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw Opel kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw Opel Movano 2.3 CDTi 125pk gaat u merken dat uw Opel Movano veel soepelder rijdt door chip tuning Opel Movano 2.3 CDTi 125pk. Doordat de auto vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Beter geluid uit uw Opel
 • Meer plezier uit uw Opel Movano 2.3 CDTi 125pk​
 • Meer koppel
 • Verminderd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Opel Movano 2.3 CDTi 125pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze inhouse Opel Movano 2.3 CDTi 125pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Opel Movano 2.3 CDTi 125pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Opel Movano 2.3 CDTi 125pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Opel Movano 2.3 CDTi 125pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Opel Movano 2.3 CDTi 125pk.

Veilige chiptuning door

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Opel auto
 • Een back-up van de oude staat
 • Goede Opel Movanochiptuning files in gebruik
 • Goede accu voeding tijdens het tunen
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!

Ontdek wat auto chip tuning voor uw auto kan doen:

Verschillende vormen Opel Movano 2.3 CDTi 125pk motor tuning:

Voor het Opel Movano 2.3 CDTi 125pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Opel Movano 2.3 CDTi 125pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Opel Movano 2.3 CDTi 125pk is een geliefde manier om je auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Opel Movano 2.3 CDTi 125pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Opel Movano 2.3 CDTi 125pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Opel Movano 2.3 CDTi 125pk Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Opel Movano 2.3 CDTi 125pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Opel Movano 2.3 CDTi 125pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Opel Movano 2.3 CDTi 125pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Opel Movano 2.3 CDTi 125pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Opel Movano 2.3 CDTi 125pk.

Zo doen wij naast chiptuning Opel Movano 2.3 CDTi 125pk ook diverse andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu files tuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Opel auto, zonder dat hierbij aanpassingen Opel baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Opel auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Opel doen.