Opel Movano 2.3 CDTi 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel movano 2.3 cdti 110pk

Stage 1 Opel Movano 2.3 CDTi 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 155pk +40.9%
Koppel 285nm 350nm +22.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het standaard programma in de motor computer van uw Opel Movano 2.3 CDTi 110pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chippen.

Door het chiptunen van uw Opel auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Opel Movano chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Opel Movano 2.3 CDTi 110pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je Opel Movano 2.3 CDTi 110pk zal rapper accelereren en het vermogen die hij hierbij bekomt is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer vermogen
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Harder geluid uit uw Opel
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Opel Movano 2.3 CDTi 110pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze Opel Movano 2.3 CDTi 110pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Opel Movano 2.3 CDTi 110pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Opel Movano 2.3 CDTi 110pk waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Opel Movano 2.3 CDTi 110pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je Opel Movano 2.3 CDTi 110pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Opel Movano 2.3 CDTi 110pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Exclusief gebruik van de beste Opel Movano 2.3 CDTi 110pk tuning bestanden
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Opel Movano 2.3 CDTi 110pk

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

Methodes voor Opel Movano 2.3 CDTi 110pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene methodes, namelijk:

Stage 1 Opel Movano 2.3 CDTi 110pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Opel Movano 2.3 CDTi 110pk is de meest gevraagde methode van tuning. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw Opel Movano 2.3 CDTi 110pk.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de Opel Movano 2.3 CDTi 110pk. Via deze methode hoef je zelfs de Opel Movano 2.3 CDTi 110pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Opel Movano 2.3 CDTi 110pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Opel Movano 2.3 CDTi 110pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Opel Movano 2.3 CDTi 110pk, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Opel Movano 2.3 CDTi 110pk genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Opel Movano 2.3 CDTi 110pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Diepgaande kennis over Opel Movano 2.3 CDTi 110pk ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning Opel Movano 2.3 CDTi 110pk ook verschillende andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Opel baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Opel auto dus even kwijt.