Opel Mokka X 1.6 CDTI 136pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel mokka x 1.6 cdti 136pk

Stage 1 Opel Mokka X 1.6 CDTI 136pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 136pk 160pk +17.6%
Koppel 320nm 380nm +18.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De standaard software in de motor controller van uw Opel Mokka X is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Opel Mokka X vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu tuning.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Opel Mokka X tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Opel Mokka X veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat optrekken een stuk sneller, omdat je Opel Mokka X meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen Opel Mokka X 1.6 CDTI 136pk chiptuning:​​

 • Beter geluid
 • Sneller optrekken
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Comfortabeler rijden​​

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw Opel Mokka X 1.6 CDTI 136pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Opel Mokka X 1.6 CDTI 136pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Opel Mokka X 1.6 CDTI 136pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Opel Mokka X 1.6 CDTI 136pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Opel Mokka X 1.6 CDTI 136pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Opel Mokka X 1.6 CDTI 136pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Opel Mokka X 1.6 CDTI 136pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid garanderen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Opel Mokka X 1.6 CDTI 136pk in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige auto tuning

 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Opel Mokka X 1.6 CDTI 136pk
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Opel Mokka X 1.6 CDTI 136pk kan worden!
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Opel auto
 • De beste Opel Mokka Xtuning files in gebruik
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Opel Mokka X 1.6 CDTI 136pk kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Opel Mokka X 1.6 CDTI 136pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Opel Mokka X 1.6 CDTI 136pk OBD chiptuning

OBD tuning Opel Mokka X 1.6 CDTI 136pk is een veelvoorkomende methode om je auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Opel Mokka X 1.6 CDTI 136pk zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze manier moet je zelfs de Opel Mokka X 1.6 CDTI 136pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Opel Mokka X 1.6 CDTI 136pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Opel Mokka X 1.6 CDTI 136pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Opel Mokka X 1.6 CDTI 136pk. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Opel Mokka X 1.6 CDTI 136pk. Je Opel Mokka X 1.6 CDTI 136pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Opel Mokka X 1.6 CDTI 136pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Specialistische Opel Mokka X 1.6 CDTI 136pk ECU programmatuur kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten Opel Mokka X 1.6 CDTI 136pk chiptuning ook diverse andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Smart ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Opel en bent u uw Opel dus even kwijt.