Opel Mokka 1.7 CDTi 130pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel mokka 1.7 cdti 130pk

Stage 1 Opel Mokka 1.7 CDTi 130pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 130pk 160pk +23.1%
Koppel 300nm 350nm +16.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Wat voor voordelen heeft chiptuning Opel Mokka 1.7 CDTi 130pk?

Het standaard programma in de motor computer van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Opel Mokka kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de tuning Opel Mokka 1.7 CDTi 130pk. Je Opel Mokka 1.7 CDTi 130pk zal sneller optrekken en het vermogen die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer PK’s
 • Comfortabeler rijden​​
 • Geluid klinkt mooier

Hoe gaat dat precies, chippenOpel Mokka 1.7 CDTi 130pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw Opel Mokka 1.7 CDTi 130pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Opel Mokka 1.7 CDTi 130pk om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Opel Mokka 1.7 CDTi 130pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Opel Mokka 1.7 CDTi 130pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Opel Mokka 1.7 CDTi 130pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Opel Mokka 1.7 CDTi 130pk waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Opel Mokka 1.7 CDTi 130pk.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Opel Mokka 1.7 CDTi 130pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen
 • Ontdek wat chiptuning voor u Opel Mokka 1.7 CDTi 130pk kan doen:
 • Exclusief gebruik van goede Opel Mokka 1.7 CDTi 130pk tuning bestanden
 • We back-uppen uw software eerst
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Opel Mokka 1.7 CDTi 130pk motor tuning:

Voor het Opel Mokka 1.7 CDTi 130pk motor vermogen te vergroten zijn diverse manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Opel Mokka 1.7 CDTi 130pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Opel Mokka 1.7 CDTi 130pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Opel Mokka 1.7 CDTi 130pk zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Opel Mokka 1.7 CDTi 130pk chiptuning variant en ook de populairste. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Opel Mokka 1.7 CDTi 130pk met meer performance, zonder dat je Opel Mokka 1.7 CDTi 130pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Opel Mokka 1.7 CDTi 130pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Opel Mokka 1.7 CDTi 130pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Opel Mokka 1.7 CDTi 130pk genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Opel Mokka 1.7 CDTi 130pk haalt.

Voor wie alles uit hun Opel Mokka 1.7 CDTi 130pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Specialistische Opel Mokka 1.7 CDTi 130pk ECU programmatuur kennis

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Opel Mokka 1.7 CDTi 130pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Opel chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Opel auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Opel en bent u uw Opel dus even kwijt.