Opel Mokka 1.6i 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel mokka 1.6i 115pk

Stage 1 Opel Mokka 1.6i 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 125pk +8.7%
Koppel 155nm 170nm +9.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180

Ontdek wat chiptuning voor uw Opel Mokka 1.6i 115pk auto kan doen:

De ecu software van uw Opel Mokka is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in software tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Opel Mokka kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chip tuning Opel Mokka 1.6i 115pk. Doordat de auto sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Meer koppel
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Geluid klinkt harder uit uw auto

Hoe gaat dat precies, remappenOpel Mokka 1.6i 115pk?​

Bij stage 1 chiptuning Opel Mokka 1.6i 115pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Opel Mokka 1.6i 115pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Opel Mokka 1.6i 115pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Opel Mokka 1.6i 115pk is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Opel Mokka 1.6i 115pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Opel Mokka 1.6i 115pk nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Opel Mokka 1.6i 115pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige auto tuning door

 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Opel Mokka 1.6i 115pk
 • Ontdek wat het chippen voor u Opel Mokka 1.6i 115pk kan doen:
 • Goede accu voeding tijdens het tunen
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Goede Opel Mokkatuning software in gebruik

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

Verschillende vormen Opel Mokka 1.6i 115pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse methodes, namelijk:

Methode 1: Opel Mokka 1.6i 115pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Opel Mokka 1.6i 115pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Daardoor is dit een goedkope Opel Mokka 1.6i 115pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Opel Mokka 1.6i 115pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de Opel Mokka 1.6i 115pk!

Chiptuning Opel Mokka 1.6i 115pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Opel Mokka 1.6i 115pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Opel Mokka 1.6i 115pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Opel Mokka 1.6i 115pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Opel Mokka 1.6i 115pk.

Specialistische ECU software inzicht

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Opel Mokka 1.6i 115pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Opel Mokka 1.6i 115pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

Genesis ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Opel , zonder dat hierbij veranderingen Opel baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Opel doen.