Opel Mokka 1.6 CDTI 136pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel mokka 1.6 cdti 136pk

Stage 1 Opel Mokka 1.6 CDTI 136pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 136pk 160pk +17.6%
Koppel 320nm 380nm +18.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft tuning Opel Mokka 1.6 CDTI 136pk?

De standaard software in de motor controller van uw Opel Mokka is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het laten chiptunen van uw auto is de beste optie om uw Opel Mokka 1.6 CDTI 136pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw Opel Mokka 1.6 CDTI 136pk zult u merken dat uw Opel Mokka 1.6 CDTI 136pk veel soepelder gaat door chip tuning Opel Mokka 1.6 CDTI 136pk. Na de chiptuning gaat accelereren veel sneller, omdat je Opel Mokka meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Harder geluid
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Meer koppel uit uw Opel

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Opel Mokka 1.6 CDTI 136pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety beloven. Zonder uw Opel Mokka 1.6 CDTI 136pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Je Opel Mokka 1.6 CDTI 136pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Opel Mokka 1.6 CDTI 136pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Exclusief gebruik van de beste Opel Mokka 1.6 CDTI 136pk tuning bestanden
 • Ontdek wat het chippen voor u Opel Mokka 1.6 CDTI 136pk kan doen:
 • Een kopie van de oude staat
 • Speciale accu voeding gedurende het tunen
 • Specialistische kennis

Ontdek wat auto chip tunen voor u Opel Mokka 1.6 CDTI 136pk kan doen:

Verschillende vormen Opel Mokka 1.6 CDTI 136pk motor tuning:

Voor het Opel Mokka 1.6 CDTI 136pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Opel Mokka 1.6 CDTI 136pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Opel Mokka 1.6 CDTI 136pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Opel Mokka 1.6 CDTI 136pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Opel Mokka 1.6 CDTI 136pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de Opel Mokka 1.6 CDTI 136pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Opel Mokka 1.6 CDTI 136pk met meer performance, zonder dat je Opel Mokka 1.6 CDTI 136pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Opel Mokka 1.6 CDTI 136pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Opel Mokka 1.6 CDTI 136pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Specialistische Opel Mokka 1.6 CDTI 136pk ECU software kennis

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Opel Mokka 1.6 CDTI 136pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

Dodge motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Opel auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Opel zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Opel doen.