Opel Mokka 1.5 CDTi 100pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel mokka 1.5 cdti 100pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Wat voor voordelen heeft tuning Opel Mokka 1.5 CDTi 100pk?

De ecu software van uw Opel Mokka is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Opel Mokka tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Opel Mokka 1.5 CDTi 100pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat hij vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw Opel Mokka 1.5 CDTi 100pk:​​

 • Harder geluid uit uw Opel
 • Sportiever karakter uit uw Opel
 • Meer rijplezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Opel Mokka 1.5 CDTi 100pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Opel Mokka 1.5 CDTi 100pk engineer. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Opel Mokka 1.5 CDTi 100pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Opel Mokka 1.5 CDTi 100pk nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige auto tuning

 • Goede accu voeding tijdens het tunen
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Gebruik van de beste Opel Mokka 1.5 CDTi 100pk chiptuning bestanden
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • We kopiëren uw software eerst

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Opel Mokka 1.5 CDTi 100pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse manieren, namelijk:

Methode 1: Opel Mokka 1.5 CDTi 100pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Opel Mokka 1.5 CDTi 100pk is een populaire manier om je Opel Mokka 1.5 CDTi 100pk te chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Opel Mokka 1.5 CDTi 100pk.

Daardoor is dit een goedkope Opel Mokka 1.5 CDTi 100pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de Opel Mokka 1.5 CDTi 100pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Opel Mokka 1.5 CDTi 100pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Opel Mokka 1.5 CDTi 100pk

Met deze term weet je al alles. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Opel Mokka 1.5 CDTi 100pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Opel Mokka 1.5 CDTi 100pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Opel Mokka 1.5 CDTi 100pk haalt.

Deze vorm van Opel Mokka 1.5 CDTi 100pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software notie

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Opel Mokka 1.5 CDTi 100pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Opel Mokka 1.5 CDTi 100pk.

Zo doen wij buiten Opel Mokka 1.5 CDTi 100pk chiptuning ook diverse andere software modificaties voor Opel Mokka 1.5 CDTi 100pk als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Opel baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.