Opel Meriva OPC – 1.6 Turbo 180pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel meriva opc – 1.6 turbo 180pk

Stage 1 Opel Meriva OPC – 1.6 Turbo 180pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 180pk 210pk +16.7%
Koppel 230nm 300nm +30.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Ontdek wat chiptuning voor uw Opel Meriva OPC – 1.6 Turbo 180pk auto kan doen:

De ecu van uw Opel Meriva is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten chiptunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Opel Meriva een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Opel Meriva OPC – 1.6 Turbo 180pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw Opel Meriva veel lekkerder gaat door tuning Opel Meriva OPC – 1.6 Turbo 180pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer performance
 • Mooier geluid
 • Meer rijplezier uit uw Opel Meriva OPC – 1.6 Turbo 180pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Opel Meriva OPC – 1.6 Turbo 180pk

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage één tuning Opel Meriva OPC – 1.6 Turbo 180pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Opel Meriva OPC – 1.6 Turbo 180pk ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Opel Meriva OPC – 1.6 Turbo 180pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Opel Meriva OPC – 1.6 Turbo 180pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Opel Meriva OPC – 1.6 Turbo 180pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Opel Meriva OPC – 1.6 Turbo 180pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Na het Opel Meriva OPC – 1.6 Turbo 180pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Opel Meriva OPC – 1.6 Turbo 180pk.

Veilige chip tuning door

 • Gebruik van goede chiptuning bestanden
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Opel Meriva OPC – 1.6 Turbo 180pk
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Opel Meriva OPC – 1.6 Turbo 180pk
 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • Speciale accu voeding tijdens het tunen

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!

Verschillende vormen Opel Meriva OPC – 1.6 Turbo 180pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Opel Meriva OPC – 1.6 Turbo 180pk OBD chiptuning

OBD tuning Opel Meriva OPC – 1.6 Turbo 180pk is een geliefde methode om je auto te chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Hierdoor is dit een voordelige Opel Meriva OPC – 1.6 Turbo 180pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de Opel Meriva OPC – 1.6 Turbo 180pk. Met deze methode moet je zelfs de Opel Meriva OPC – 1.6 Turbo 180pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Opel Meriva OPC – 1.6 Turbo 180pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Opel Meriva OPC – 1.6 Turbo 180pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Opel Meriva OPC – 1.6 Turbo 180pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Opel Meriva OPC – 1.6 Turbo 180pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Opel Meriva OPC – 1.6 Turbo 180pk haalt.

Stage 2 Opel Meriva OPC – 1.6 Turbo 180pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Opel Meriva OPC – 1.6 Turbo 180pk.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Opel Meriva OPC – 1.6 Turbo 180pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

externe ecu tuning Jaguar
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Opel auto, zonder dat hierbij aanpassingen Opel baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Opel .

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Opel doen.