Opel Meriva 1.6 CDTi 136pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel meriva 1.6 cdti 136pk

Stage 1 Opel Meriva 1.6 CDTi 136pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 136pk 160pk +17.6%
Koppel 320nm 380nm +18.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De standaard software in de ecu van uw Opel Meriva is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Opel Meriva kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Opel Meriva tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Opel Meriva 1.6 CDTi 136pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat optrekken veel vlugger, omdat je Opel Meriva 1.6 CDTi 136pk meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen Opel Meriva 1.6 CDTi 136pk chiptuning:​​

 • Meer plezier uit uw auto​
 • Geluid klinkt sportiever
 • Meer performance uit uw auto
 • Minder brandstof gebruik van uw auto

Hoe werkt het?​

Bij stage one tunen Opel Meriva 1.6 CDTi 136pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze inhouse Opel Meriva 1.6 CDTi 136pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Opel Meriva 1.6 CDTi 136pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Opel Meriva 1.6 CDTi 136pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Opel Meriva 1.6 CDTi 136pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Opel Meriva 1.6 CDTi 136pk waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Opel Meriva 1.6 CDTi 136pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Opel Meriva 1.6 CDTi 136pk.

Veilige chip tuning door

 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Opel Meriva 1.6 CDTi 136pk
 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • De beste Opel Merivatuning files in gebruik
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

Methodes voor Opel Meriva 1.6 CDTi 136pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Opel Meriva 1.6 CDTi 136pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Opel Meriva 1.6 CDTi 136pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Opel Meriva 1.6 CDTi 136pk Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Bij deze vorm van Opel Meriva 1.6 CDTi 136pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Opel Meriva 1.6 CDTi 136pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Opel Meriva 1.6 CDTi 136pk. Hierbij pas je de Opel Meriva 1.6 CDTi 136pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Opel Meriva 1.6 CDTi 136pk haalt.

Voor wie alles uit hun Opel Meriva 1.6 CDTi 136pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Opel Meriva 1.6 CDTi 136pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

bosch ecu tuning Hyundai
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.