Opel Meriva 1.4 Turbo 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel meriva 1.4 turbo 140pk

Stage 1 Opel Meriva 1.4 Turbo 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 165pk +17.9%
Koppel 200nm 265nm +32.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw Opel Meriva 1.4 Turbo 140pk is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het laten chiptunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Opel Meriva 1.4 Turbo 140pk een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw Opel kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw auto veel soepelder gaat door chiptuning Opel Meriva 1.4 Turbo 140pk. Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Comfortabeler rijden​ met uw Opel Meriva 1.4 Turbo 140pk​
 • Harder geluid uit uw Opel
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer vermogen uit uw auto

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Opel Meriva 1.4 Turbo 140pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Hierna zal de software van uw Opel Meriva 1.4 Turbo 140pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze Opel Meriva 1.4 Turbo 140pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Opel Meriva 1.4 Turbo 140pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Opel Meriva 1.4 Turbo 140pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid verzekeren. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Opel Meriva 1.4 Turbo 140pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze chip tuning is veilig

 • Gebruik van goede tuning software
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Opel Meriva 1.4 Turbo 140pk
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op diverse methodes, namelijk:

Methode 1: Opel Meriva 1.4 Turbo 140pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Opel Meriva 1.4 Turbo 140pk is de meest gevraagde methode van tuning. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Opel Meriva 1.4 Turbo 140pk aanpassen. Zonder de Opel Meriva 1.4 Turbo 140pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Opel Meriva 1.4 Turbo 140pk met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Opel Meriva 1.4 Turbo 140pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Opel Meriva 1.4 Turbo 140pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Opel Meriva 1.4 Turbo 140pk. Je Opel Meriva 1.4 Turbo 140pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Diepgaande kennis over Opel Meriva 1.4 Turbo 140pk ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Opel Meriva 1.4 Turbo 140pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Opel Meriva 1.4 Turbo 140pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Opel Meriva 1.4 Turbo 140pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Opel auto, zonder dat hierbij veranderingen Opel baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Opel al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.