Opel Meriva 1.3 CDTi 95pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel meriva 1.3 cdti 95pk

Stage 1 Opel Meriva 1.3 CDTi 95pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 95pk 115pk +21.1%
Koppel 180nm 230nm +27.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 1248 CC
Type ecu Bosch EDC17C19 & Bosch EDC17C59
Compressieverhouding 18,0 : 1
Boring X slag 69,6 X 82,0 mm
Motornummer Z13DTH

Opel tuning

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Opel Meriva 1.3 CDTi 95pk chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Opel ecu tuning.

In een paar uur kan je Opel Meriva 1.3 CDTi 95pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de tuning Opel Meriva 1.3 CDTi 95pk. Je Opel Meriva zal rapper accelereren en de performance die hij hiervoor aanlevert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Comfortabeler rijden​ met uw Opel Meriva 1.3 CDTi 95pk​
 • Geluid klinkt mooier uit uw Opel
 • Meer vermogen
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Opel Meriva 1.3 CDTi 95pk

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Opel Meriva 1.3 CDTi 95pk specialist. Daarna sturen we de software van uw Opel Meriva 1.3 CDTi 95pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Opel Meriva 1.3 CDTi 95pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Opel Meriva 1.3 CDTi 95pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Opel Meriva 1.3 CDTi 95pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Opel Meriva 1.3 CDTi 95pk nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Opel Meriva 1.3 CDTi 95pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Gebruik van goede tuning bestanden
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Opel Meriva 1.3 CDTi 95pk
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Goede accu voeding gedurende het chippen

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Opel Meriva 1.3 CDTi 95pk kan worden!

Methodes voor Opel Meriva 1.3 CDTi 95pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Opel Meriva 1.3 CDTi 95pk OBD chiptuning

OBD tuning Opel Meriva 1.3 CDTi 95pk is een populaire methode om je Opel Meriva 1.3 CDTi 95pk te chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw Opel Meriva 1.3 CDTi 95pk.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Opel Meriva 1.3 CDTi 95pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Via deze manier hoef je zelfs de Opel Meriva 1.3 CDTi 95pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Opel Meriva 1.3 CDTi 95pk met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Opel Meriva 1.3 CDTi 95pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Opel Meriva 1.3 CDTi 95pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Opel Meriva 1.3 CDTi 95pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Opel Meriva 1.3 CDTi 95pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde notie over Opel Meriva 1.3 CDTi 95pk ECU’s

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Opel Meriva 1.3 CDTi 95pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Opel Meriva 1.3 CDTi 95pk chiptuning.

Zo doen wij naast Opel Meriva 1.3 CDTi 95pk chiptuning ook diverse andere software modificaties voor Opel Meriva 1.3 CDTi 95pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Opel auto, zonder dat hierbij veranderingen Opel baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Opel dus even kwijt.