Opel Insignia 2.8 OPC V6 Turbo 325pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel insignia 2.8 opc v6 turbo 325pk

Stage 1 Opel Insignia 2.8 OPC V6 Turbo 325pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 325pk 360pk +10.8%
Koppel 435nm 550nm +26.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na060120180240300360

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Wat voor voordelen heeft tuning Opel Insignia 2.8 OPC V6 Turbo 325pk?

De standaard software in de ecu van uw Opel Insignia is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Opel motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Opel Insignia chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je Opel Insignia 2.8 OPC V6 Turbo 325pk zal sneller optrekken en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Beter geluid uit uw auto
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Meer koppel

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Opel Insignia 2.8 OPC V6 Turbo 325pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Opel Insignia 2.8 OPC V6 Turbo 325pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Je Opel Insignia 2.8 OPC V6 Turbo 325pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Na het Opel Insignia 2.8 OPC V6 Turbo 325pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Opel Insignia 2.8 OPC V6 Turbo 325pk.

Onze chip tuning is veilig

 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • Gebruik van beste chiptuning bestanden
 • Een back-up van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Opel Insignia 2.8 OPC V6 Turbo 325pk
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

Ontdek wat auto laten chippen voor uw auto kan doen:

Methodes voor Opel Insignia 2.8 OPC V6 Turbo 325pk motor tuning:

Voor het Opel Insignia 2.8 OPC V6 Turbo 325pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Opel Insignia 2.8 OPC V6 Turbo 325pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Opel Insignia 2.8 OPC V6 Turbo 325pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Opel Insignia 2.8 OPC V6 Turbo 325pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Opel Insignia 2.8 OPC V6 Turbo 325pk Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Opel Insignia 2.8 OPC V6 Turbo 325pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Opel Insignia 2.8 OPC V6 Turbo 325pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Opel Insignia 2.8 OPC V6 Turbo 325pk chiptuning. Hierbij pas je de Opel Insignia 2.8 OPC V6 Turbo 325pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Opel Insignia 2.8 OPC V6 Turbo 325pk haalt.

Deze vorm van Opel Insignia 2.8 OPC V6 Turbo 325pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Opel Insignia 2.8 OPC V6 Turbo 325pk ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

zelf ecu programmeren Hyundai
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Opel , zonder dat hierbij veranderingen Opel baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Opel doen.