Opel Insignia 2.0 CDTi 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel insignia 2.0 cdti 140pk

Stage 1 Opel Insignia 2.0 CDTi 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 190pk +35.7%
Koppel 350nm 400nm +14.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Opel Insignia 2.0 CDTi 140pk auto chiptunen?

De ecu software van uw Opel Insignia 2.0 CDTi 140pk is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het chippen van uw auto is de beste optie om uw Opel Insignia 2.0 CDTi 140pk een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Opel Insignia 2.0 CDTi 140pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de chiptuning Opel Insignia 2.0 CDTi 140pk. Je auto zal sneller accelereren en het vermogen die hij hierbij levert is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Comfortabeler rijden​ met uw Opel Insignia 2.0 CDTi 140pk​
 • Meer koppel
 • Minder brandstof gebruik
 • Beter geluid

Hoe gaat dat precies, remappenOpel Insignia 2.0 CDTi 140pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Opel Insignia 2.0 CDTi 140pk om mogelijke errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Opel Insignia 2.0 CDTi 140pk specialist. Daarna sturen we de software van uw Opel Insignia 2.0 CDTi 140pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Opel Insignia 2.0 CDTi 140pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Opel Insignia 2.0 CDTi 140pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Na het Opel Insignia 2.0 CDTi 140pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning door

 • Gebruik van goede chiptuning files
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Opel Insignia 2.0 CDTi 140pk
 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding tijdens het chippen
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Opel Insignia 2.0 CDTi 140pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Opel Insignia 2.0 CDTi 140pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Opel Insignia 2.0 CDTi 140pk is een populaire manier om je Opel Insignia 2.0 CDTi 140pk te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Opel Insignia 2.0 CDTi 140pk zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Opel Insignia 2.0 CDTi 140pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Opel Insignia 2.0 CDTi 140pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Opel Insignia 2.0 CDTi 140pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Opel Insignia 2.0 CDTi 140pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Opel Insignia 2.0 CDTi 140pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Opel Insignia 2.0 CDTi 140pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Opel Insignia 2.0 CDTi 140pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Opel Insignia 2.0 CDTi 140pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Opel Insignia 2.0 CDTi 140pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Opel Insignia 2.0 CDTi 140pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Opel Insignia 2.0 CDTi 140pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Suzuki zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw Opel auto.

Daarom is je Opel al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Opel auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.