Opel Insignia 1.5 Turbo 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel insignia 1.5 turbo 140pk

Stage 1 Opel Insignia 1.5 Turbo 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 180pk +28.6%
Koppel 250nm 300nm +20%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Wat voor voordelen heeft chiptuning Opel Insignia 1.5 Turbo 140pk?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het motor tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Opel Insignia met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chip tuning Opel Insignia 1.5 Turbo 140pk. Doordat de auto vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Mooier geluid uit uw Opel
 • Meer PK’s uit uw Opel
 • Meer plezier uit uw Opel Insignia 1.5 Turbo 140pk​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Opel Insignia 1.5 Turbo 140pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Opel Insignia 1.5 Turbo 140pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Opel Insignia 1.5 Turbo 140pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Opel Insignia 1.5 Turbo 140pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Opel Insignia 1.5 Turbo 140pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • Een back-up van de oude staat
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Goede Opel Insigniachiptuning bestanden in gebruik
 • Specialistische kennis

Ontdek wat chip tuning voor u Opel Insignia 1.5 Turbo 140pk kan doen:

Methodes voor Opel Insignia 1.5 Turbo 140pk motor tuning:

Voor het Opel Insignia 1.5 Turbo 140pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Opel Insignia 1.5 Turbo 140pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Opel Insignia 1.5 Turbo 140pk is de meest populaire vorm van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Opel Insignia 1.5 Turbo 140pk.

Daardoor is dit een voordelige Opel Insignia 1.5 Turbo 140pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Opel Insignia 1.5 Turbo 140pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je Opel Insignia 1.5 Turbo 140pk ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Opel Insignia 1.5 Turbo 140pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Opel Insignia 1.5 Turbo 140pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Opel Insignia 1.5 Turbo 140pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Opel Insignia 1.5 Turbo 140pk. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Opel Insignia 1.5 Turbo 140pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Specialistische Opel Insignia 1.5 Turbo 140pk ECU programmatuur notie

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Opel Insignia 1.5 Turbo 140pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Opel Insignia 1.5 Turbo 140pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Pontiac ecu files tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Opel , zonder dat hierbij veranderingen Opel baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Opel en bent u uw Opel dus even kwijt.