Opel Grandland X 1.2 Turbo 130pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel grandland x 1.2 turbo 130pk

Stage 1 Opel Grandland X 1.2 Turbo 130pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 130pk 150pk +15.4%
Koppel 230nm 270nm +17.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 1199 CC
Type ecu Valeo VD46.1 & Valeo VD56.1
Compressieverhouding 10,5 : 1
Boring X slag 75,0 X 90,5 mm
Motornummer B12XHT

Opel tuning

Ontdek wat chiptuning voor uw Opel Grandland X 1.2 Turbo 130pk auto kan doen:

Het standaard programma in de ecu van uw Opel Grandland X 1.2 Turbo 130pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chiptuning.

In enkele uren kan je Opel Grandland X 1.2 Turbo 130pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

chip tuning Opel Grandland X 1.2 Turbo 130pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je auto zal rapper optrekken en de performance die hij hiervoor aanlevert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw Opel Grandland X 1.2 Turbo 130pk:​​

 • Geluid klinkt harder uit uw auto
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Minder brandstof gebruik van uw Opel Grandland X 1.2 Turbo 130pk
 • Meer performance

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Opel Grandland X 1.2 Turbo 130pk om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Opel Grandland X 1.2 Turbo 130pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Opel Grandland X 1.2 Turbo 130pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Opel Grandland X 1.2 Turbo 130pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Opel Grandland X 1.2 Turbo 130pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Opel Grandland X 1.2 Turbo 130pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Je Opel Grandland X 1.2 Turbo 130pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Opel Grandland X 1.2 Turbo 130pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen
 • Specialistische kennis
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!
 • We kopiëren uw software eerst
 • Gebruik van goede chiptuning software

Ontdek wat auto chip tunen voor u Opel Grandland X 1.2 Turbo 130pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Opel Grandland X 1.2 Turbo 130pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Opel Grandland X 1.2 Turbo 130pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Opel Grandland X 1.2 Turbo 130pk chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw Opel Grandland X 1.2 Turbo 130pk.

Hierdoor is dit een voordelige Opel Grandland X 1.2 Turbo 130pk chiptuning methode en ook de populairste. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Opel Grandland X 1.2 Turbo 130pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Opel Grandland X 1.2 Turbo 130pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de Opel Grandland X 1.2 Turbo 130pk!

Opel Grandland X 1.2 Turbo 130pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Bij deze vorm van Opel Grandland X 1.2 Turbo 130pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de Opel Grandland X 1.2 Turbo 130pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Opel Grandland X 1.2 Turbo 130pk chiptuning. Je Opel Grandland X 1.2 Turbo 130pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Opel Grandland X 1.2 Turbo 130pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Opel auto.

Daarom is je Opel auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.