Opel Corsa OPC – 1.6 Turbo 192pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel corsa opc – 1.6 turbo 192pk

Stage 1 Opel Corsa OPC – 1.6 Turbo 192pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 192pk 215pk +12%
Koppel 230nm 300nm +30.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 1598 CC
Type ecu Bosch ME7.6.2 & Bosch ME7.6.3 & Bosch ME7.6.4
Compressieverhouding 8,8 : 1
Boring X slag 79,0 X 81,5 mm
Motornummer Z16LER

Opel tuning

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het standaard programma in de motor computer van uw Opel Corsa is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het laten chiptunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Opel Corsa OPC – 1.6 Turbo 192pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

chiptuning Opel Corsa OPC – 1.6 Turbo 192pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je auto zal sneller optrekken en de performance die hij hierbij bekomt is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt sportiever uit uw Opel
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer rijplezier ​
 • Meer performance

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Opel Corsa OPC – 1.6 Turbo 192pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze Opel Corsa OPC – 1.6 Turbo 192pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Opel Corsa OPC – 1.6 Turbo 192pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Opel Corsa OPC – 1.6 Turbo 192pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Opel Corsa OPC – 1.6 Turbo 192pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Opel Corsa OPC – 1.6 Turbo 192pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Opel Corsa OPC – 1.6 Turbo 192pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Opel Corsa OPC – 1.6 Turbo 192pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Ontdek wat het chippen voor u Opel Corsa OPC – 1.6 Turbo 192pk kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Goede Opel Corsatuning software in gebruik
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Een kopie van de oude staat

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Opel Corsa OPC – 1.6 Turbo 192pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Opel Corsa OPC – 1.6 Turbo 192pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Opel Corsa OPC – 1.6 Turbo 192pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Opel Corsa OPC – 1.6 Turbo 192pk is de meest populaire methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Opel Corsa OPC – 1.6 Turbo 192pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Opel Corsa OPC – 1.6 Turbo 192pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Opel Corsa OPC – 1.6 Turbo 192pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Opel Corsa OPC – 1.6 Turbo 192pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de Opel Corsa OPC – 1.6 Turbo 192pk!

Opel Corsa OPC – 1.6 Turbo 192pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Opel Corsa OPC – 1.6 Turbo 192pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Opel Corsa OPC – 1.6 Turbo 192pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Opel Corsa OPC – 1.6 Turbo 192pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische Opel Corsa OPC – 1.6 Turbo 192pk ECU software inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Opel chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Opel .

Daarom is je Opel al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Opel zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.