Opel Corsa 1.7 DTI 75pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel corsa 1.7 dti 75pk

Stage 1 Opel Corsa 1.7 DTI 75pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 75pk 95pk +26.7%
Koppel 165nm 215nm +30.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Opel Corsa 1.7 DTI 75pk chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Opel Corsa is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Het chippen van uw auto is de beste optie om uw Opel Corsa een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Opel Corsa kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw Opel Corsa 1.7 DTI 75pk gaat u merken dat uw Opel Corsa veel soepelder rijdt door Opel Corsa chip tunen. Doordat de wagen sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Aangenaam rijden​​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Opel Corsa 1.7 DTI 75pk
 • Harder geluid
 • Meer koppel uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw Opel Corsa 1.7 DTI 75pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Opel Corsa 1.7 DTI 75pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Opel Corsa 1.7 DTI 75pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je Opel Corsa 1.7 DTI 75pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning door

 • Gebruik van beste chiptuning files
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Ontdek wat het chippen voor uw Opel Corsa 1.7 DTI 75pk kan doen:
 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Opel Corsa 1.7 DTI 75pk

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Opel Corsa 1.7 DTI 75pk motor tuning:

Voor het Opel Corsa 1.7 DTI 75pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Opel Corsa 1.7 DTI 75pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Opel Corsa 1.7 DTI 75pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Hierdoor is dit een goedkope Opel Corsa 1.7 DTI 75pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de auto. Met deze manier moet je zelfs de Opel Corsa 1.7 DTI 75pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Opel Corsa 1.7 DTI 75pk Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Opel Corsa 1.7 DTI 75pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Opel Corsa 1.7 DTI 75pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Opel Corsa 1.7 DTI 75pk genoemd. Hierbij pas je de Opel Corsa 1.7 DTI 75pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Opel Corsa 1.7 DTI 75pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Opel Corsa 1.7 DTI 75pk ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Ford ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Opel baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Opel auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Opel dus even kwijt.