Opel Corsa 1.7 DTI 65pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel corsa 1.7 dti 65pk

Stage 1 Opel Corsa 1.7 DTI 65pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 65pk 95pk +46.2%
Koppel 130nm 180nm +38.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het standaard programma in de motor computer van uw Opel Corsa 1.7 DTI 65pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het laten chiptunen van uw auto is de beste optie om uw Opel Corsa een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw Opel kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je Opel Corsa 1.7 DTI 65pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Opel Corsa chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Opel Corsa veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je Opel Corsa meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer vermogen
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Opel Corsa 1.7 DTI 65pk
 • Aangenaam rijden​​
 • Harder geluid uit uw auto

Hoe gaat dat precies, chippen van een Opel Corsa 1.7 DTI 65pk?​

Bij stage one chippen Opel Corsa 1.7 DTI 65pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Opel Corsa 1.7 DTI 65pk specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw Opel Corsa 1.7 DTI 65pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Opel Corsa 1.7 DTI 65pk.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Opel Corsa 1.7 DTI 65pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je Opel Corsa 1.7 DTI 65pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

Na het Opel Corsa 1.7 DTI 65pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning

 • De beste Opel Corsatuning software in gebruik
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Opel Corsa 1.7 DTI 65pk kan worden!
 • We back-uppen uw software eerst

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Opel Corsa 1.7 DTI 65pk motor tuning:

Voor het Opel Corsa 1.7 DTI 65pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Opel Corsa 1.7 DTI 65pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Opel Corsa 1.7 DTI 65pk is de meest populaire methode van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Daardoor is dit een goedkope Opel Corsa 1.7 DTI 65pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de Opel Corsa 1.7 DTI 65pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Opel Corsa 1.7 DTI 65pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Chiptuning Opel Corsa 1.7 DTI 65pk Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Opel Corsa 1.7 DTI 65pk plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Opel Corsa 1.7 DTI 65pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Opel Corsa 1.7 DTI 65pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Opel Corsa 1.7 DTI 65pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Opel Corsa 1.7 DTI 65pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Opel Corsa 1.7 DTI 65pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning files
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Opel baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Opel dus even kwijt.