Opel Corsa 1.3 CDTi 75pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel corsa 1.3 cdti 75pk

Stage 1 Opel Corsa 1.3 CDTi 75pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 75pk 95pk +26.7%
Koppel 170nm 225nm +32.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 1248 CC
Type ecu Bosch EDC17C08 & Bosch EDC17C18 & Bosch EDC17C59 & Marelli MJD603.S3
Compressieverhouding 18,0 : 1
Boring X slag 69,6 X 82,0 mm
Motornummer Z13DTH

Opel tuning

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Opel Corsa 1.3 CDTi 75pk auto chiptunen?

De standaard software in de motor controller van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Opel Corsa kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

tuning Opel Corsa 1.3 CDTi 75pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Opel Corsa veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat de auto vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer plezier ​
 • Beter geluid
 • Sportiever karakter uit uw Opel

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw Opel Corsa 1.3 CDTi 75pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Opel Corsa 1.3 CDTi 75pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Opel Corsa 1.3 CDTi 75pk werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Opel Corsa 1.3 CDTi 75pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Opel Corsa 1.3 CDTi 75pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Opel Corsa 1.3 CDTi 75pk in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chip tuning

 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Opel Corsa 1.3 CDTi 75pk
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Opel auto
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Opel Corsa 1.3 CDTi 75pk kan doen:
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Goede Opel Corsachiptuning software in gebruik

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto wordt!

Verschillende vormen Opel Corsa 1.3 CDTi 75pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene manieren, namelijk:

Stage 1 Opel Corsa 1.3 CDTi 75pk OBD chiptuning

OBD tuning Opel Corsa 1.3 CDTi 75pk is een populaire manier om je auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Opel Corsa 1.3 CDTi 75pk zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. Via deze methode hoef je zelfs de Opel Corsa 1.3 CDTi 75pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Opel Corsa 1.3 CDTi 75pk met meer kracht, zonder dat je Opel Corsa 1.3 CDTi 75pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Opel Corsa 1.3 CDTi 75pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Opel Corsa 1.3 CDTi 75pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Opel Corsa 1.3 CDTi 75pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij buiten chiptuning Opel Corsa 1.3 CDTi 75pk ook verschillende andere software aanpassingen voor Opel Corsa 1.3 CDTi 75pk als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Opel .

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Opel auto en bent u uw Opel auto dus even kwijt.