Opel Combo 1.6 CDTi 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel combo 1.6 cdti 90pk

Stage 1 Opel Combo 1.6 CDTi 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 140pk +55.6%
Koppel 290nm 360nm +24.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Opel Combo 1.6 CDTi 90pk auto chiptunen?

De standaard software in de Opel Combo 1.6 CDTi 90pk ecu van uw Opel Combo 1.6 CDTi 90pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het laten tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Opel Combo tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Opel Combo 1.6 CDTi 90pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je Opel Combo meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Geluid klinkt mooier
 • Meer rijplezier uit uw Opel Combo 1.6 CDTi 90pk​
 • Meer vermogen

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Opel Combo 1.6 CDTi 90pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze inhouse Opel Combo 1.6 CDTi 90pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Opel Combo 1.6 CDTi 90pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Opel Combo 1.6 CDTi 90pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Opel Combo 1.6 CDTi 90pk nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je Opel Combo 1.6 CDTi 90pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Opel Combo 1.6 CDTi 90pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Gebruik van goede chiptuning files
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Een kopie van de oude staat
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning

Ontdek wat chip tuning voor u Opel Combo 1.6 CDTi 90pk kan doen:

Verschillende vormen Opel Combo 1.6 CDTi 90pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene manieren, namelijk:

Stage 1 Opel Combo 1.6 CDTi 90pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Opel Combo 1.6 CDTi 90pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Opel Combo 1.6 CDTi 90pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Opel Combo 1.6 CDTi 90pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze methode hoef je zelfs de Opel Combo 1.6 CDTi 90pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Opel Combo 1.6 CDTi 90pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de Opel Combo 1.6 CDTi 90pk!

Stage 2 chiptuning Opel Combo 1.6 CDTi 90pk

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Opel Combo 1.6 CDTi 90pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Opel Combo 1.6 CDTi 90pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Opel Combo 1.6 CDTi 90pk chiptuning. Hierbij pas je de Opel Combo 1.6 CDTi 90pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Opel Combo 1.6 CDTi 90pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software notie

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Opel Combo 1.6 CDTi 90pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Opel Combo 1.6 CDTi 90pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Opel Combo 1.6 CDTi 90pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu programmeren Rover
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Opel .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.