Opel Combo 1.5 BlueHDI 102pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel combo 1.5 bluehdi 102pk

Stage 1 Opel Combo 1.5 BlueHDI 102pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 102pk 145pk +42.2%
Koppel 250nm 340nm +36%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Opel Combo 1.5 BlueHDI 102pk auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Opel Combo is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het laten motor tunen van uw auto is de beste keuze om uw Opel Combo 1.5 BlueHDI 102pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Opel Combo kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Opel Combo is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de tuning Opel Combo 1.5 BlueHDI 102pk. Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw Opel Combo 1.5 BlueHDI 102pk:​​

 • Geluid klinkt beter
 • Meer performance uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Comfortabeler rijden​​

Hoe gaat dat precies, chippen van een Opel Combo 1.5 BlueHDI 102pk?​

Voor stage 1 tuning Opel Combo 1.5 BlueHDI 102pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw Opel Combo 1.5 BlueHDI 102pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Opel Combo 1.5 BlueHDI 102pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw Opel Combo 1.5 BlueHDI 102pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Opel Combo 1.5 BlueHDI 102pk hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Opel Combo 1.5 BlueHDI 102pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Opel Combo 1.5 BlueHDI 102pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Opel Combo 1.5 BlueHDI 102pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Opel Combo 1.5 BlueHDI 102pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige auto tuning door

 • Goede accu voeding tijdens het chippen
 • Gebruik van goede chiptuning bestanden
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto wordt!
 • We kopiëren uw software eerst
 • Specialistische kennis

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!

Methodes voor Opel Combo 1.5 BlueHDI 102pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Opel Combo 1.5 BlueHDI 102pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Opel Combo 1.5 BlueHDI 102pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Daardoor is dit een voordelige Opel Combo 1.5 BlueHDI 102pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Opel Combo 1.5 BlueHDI 102pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Opel Combo 1.5 BlueHDI 102pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze methode van Opel Combo 1.5 BlueHDI 102pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de Opel Combo 1.5 BlueHDI 102pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Opel Combo 1.5 BlueHDI 102pk. Je Opel Combo 1.5 BlueHDI 102pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Opel Combo 1.5 BlueHDI 102pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Gespecialiseerde know-how over Opel Combo 1.5 BlueHDI 102pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Opel baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Opel zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Opel doen.