Opel Combo 1.4 Turbo 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel combo 1.4 turbo 120pk

Stage 1 Opel Combo 1.4 Turbo 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 165pk +37.5%
Koppel 206nm 265nm +28.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 1364 CC
Type ecu Ac Delco E78 & Bosch MED17.3.0
Compressieverhouding 9,5 : 1
Boring X slag 72,0 X 84,0 mm
Motornummer A14NET

Opel tuning

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het standaard programma in de ecu van uw Opel Combo 1.4 Turbo 120pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw Opel Combo 1.4 Turbo 120pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu chiptuning.

In enkele uren kan je Opel Combo 1.4 Turbo 120pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Opel Combo 1.4 Turbo 120pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw Opel Combo 1.4 Turbo 120pk gaat u merken dat uw Opel Combo veel soepelder rijdt door Opel Combo tunen. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je Opel Combo meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Geluid klinkt beter
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Opel Combo 1.4 Turbo 120pk
 • Meer koppel
 • Comfortabeler rijden​ met uw Opel Combo 1.4 Turbo 120pk​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze Opel Combo 1.4 Turbo 120pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Opel Combo 1.4 Turbo 120pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Opel Combo 1.4 Turbo 120pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning

 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto kan worden!
 • We back-uppen uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Exclusief gebruik van goede Opel Combo 1.4 Turbo 120pk chiptuning software
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Opel Combo 1.4 Turbo 120pk kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Opel Combo 1.4 Turbo 120pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Opel Combo 1.4 Turbo 120pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Opel Combo 1.4 Turbo 120pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Opel Combo 1.4 Turbo 120pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Opel Combo 1.4 Turbo 120pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Opel Combo 1.4 Turbo 120pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Opel Combo 1.4 Turbo 120pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Opel Combo 1.4 Turbo 120pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Opel auto.

Daarom is je Opel al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Opel auto dus even kwijt.