Opel Combo 1.3 CDTi 70pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel combo 1.3 cdti 70pk

Stage 1 Opel Combo 1.3 CDTi 70pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 70pk 95pk +35.7%
Koppel 170nm 225nm +32.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Opel Combo 1.3 CDTi 70pk auto chiptunen?

De ecu software van uw Opel Combo is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Door het chippen van uw Opel auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de Opel Combo tunen. Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Sportiever geluid
 • Meer plezier uit uw Opel Combo 1.3 CDTi 70pk​
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Opel Combo 1.3 CDTi 70pk
 • Meer vermogen

Hoe gaat dat precies, remappenOpel Combo 1.3 CDTi 70pk?​

Bij stage één tunen Opel Combo 1.3 CDTi 70pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Opel Combo 1.3 CDTi 70pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna zal de software van uw Opel Combo 1.3 CDTi 70pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Opel Combo 1.3 CDTi 70pk engineer. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid garanderen. Zonder uw Opel Combo 1.3 CDTi 70pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige auto tuning door

 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Opel Combo 1.3 CDTi 70pk
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Exclusief gebruik van goede Opel Combo 1.3 CDTi 70pk tuning software
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Opel Combo 1.3 CDTi 70pk

Ontdek wat auto chip tuning voor u Opel Combo 1.3 CDTi 70pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Opel Combo 1.3 CDTi 70pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Opel Combo 1.3 CDTi 70pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Opel Combo 1.3 CDTi 70pk aanpassen. Via deze methode moet je zelfs de Opel Combo 1.3 CDTi 70pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Opel Combo 1.3 CDTi 70pk met meer performance, zonder dat je Opel Combo 1.3 CDTi 70pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Opel Combo 1.3 CDTi 70pk

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Opel Combo 1.3 CDTi 70pk plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Opel Combo 1.3 CDTi 70pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Opel Combo 1.3 CDTi 70pk haalt.

Voor wie alles uit hun Opel Combo 1.3 CDTi 70pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Opel Combo 1.3 CDTi 70pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Opel Combo 1.3 CDTi 70pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

zelf ecu programmeren GMC
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Opel auto, zonder dat hierbij veranderingen Opel baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.