Opel Cascada 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel cascada 2.0 cdti bi-turbo 195pk

Stage 1 Opel Cascada 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 195pk 225pk +15.4%
Koppel 400nm 480nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Ontdek wat chiptuning voor uw Opel Cascada 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk kan doen:

De ecu software van uw Opel Cascada 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto tuning.

In enkele uren kan je Opel Cascada 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

tuning Opel Cascada 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Opel Cascada veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je auto zal rapper accelereren en het vermogen die hij hierbij levert is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer plezier uit uw Opel Cascada 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt sportiever
 • Meer koppel uit uw auto

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Opel Cascada 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk engineer. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Opel Cascada 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Opel Cascada 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Opel Cascada 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Opel Cascada 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Een kopie van de oude staat
 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Opel Cascada 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk kan worden!
 • Exclusief gebruik van goede Opel Cascada 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk chiptuning bestanden

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

Verschillende vormen Opel Cascada 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Opel Cascada 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gekende manier voor het Opel Cascada 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Opel Cascada 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Opel Cascada 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Opel Cascada 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Stage 2 Opel Cascada 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk chiptuning

Met deze term weet je al alles. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Opel Cascada 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Opel Cascada 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Opel Cascada 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk. Je Opel Cascada 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Opel Cascada 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over Opel Cascada 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Opel Cascada 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Opel Cascada 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Opel Cascada 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Opel baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.